Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít az öltözködés?
Figyelt kérdés
Szerintetek befolyásolja az öltözködés azt, hogy milyen nőkenek imponálok?
Teszem azt, másoknak tetszenék sportosan és megint másoknak elegánsan?
2017. aug. 6. 21:17
1/6 anonim válasza:
Add önmagad, ilyen egyszerű!
Ne bonyolítsd fölöslegesen az életedet!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de félek attól, hogy ezek szerint félrérthetően fogalmaztam.
Pusztán kíváncsiságból kérdem, hogy befolyásolhat-e valamit, nincs egyéb szándékom.
2017. aug. 6. 21:28
4/6 anonim válasza:
Ez egy komplikált kérdés,amelyről hosszasan el lehetne vitatkozni (kultúrált keretek között), de itt most én sejtem mire célzol ezzel a kéréssel.. a válasz pedig egyértelműen nem,nem fogsz jobban kelleni egy lánynak sem csak mert gucciban vagy armaniban vagy,még a legnagyobb márkabxzinak vagy golddiggernek sem.. egyrészt mert ezeket a luxus márkákat sokan hamisítják (pl amennyi csajnál lv táskát látok,99%ban kínai vacak), másrészt tök mindegy mi van rajtad,ha nem tudod hordani.. minden embernek meg van a maga stílusa, amit viszont maguktól csak kevesen találnak meg, ezt sem árt észben tartani.. valamint azt sem, hogy a lányoknak ugyan számít a külső,de nem fogmak egy próbababába beleszeretni :)
5/6 anonim válasza:
Az öltözködés is csak kommunikáció a másik felé.
A saját személyiségedet jeleníted meg benne.
Vagy ha hazudsz az öltözködéseddel, akkor az kiderül, és nem leszel szimpatikus. Nem szeretik az emberek az ilyen megtévesztéseket, vagyis a tudatalattijuk, ami beesorolja az ilyen dolgokat.
6/6 anonim válasza:
Nem nagyon. Ha koszosan megyek végig a főtéren akkor sem lát senki, ha felöltözök normálisan, akkor sem. Tapasztalatból mondom. Ha nem kerülöm ki őket, simán nekem jönnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!