Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos (nem kockára kigyúrt) fiúk! Nektek a szintén sportos, jó alakú, homokóra testű lányok jönnek be?
A sportos testalkatú nők jönnek be, de pl a homokóra nem.
Ahova edzeni járok jár egy kb 28-29 éves lány, egyáltalán nem homokóra alkatú, elég alacsony, inkább nőies, viszont egy gramm felesleg nincs rajta. Na ő a tökéletes nő
Én ugyan vékony vagyok, de azért szoktam edzeni és nem vagyok egy ügyetlen típus :)
Nekem a homokóra az etalon. Szerintem nagyon szép a széles csípő, főleg ha a szeméremdombot szőr fedi és kirajzolja a combok és a has közti háromszöget, ami a széles csípő miatt nagyon látvényos.
Egy kicsi felesleg még nem akadály. A duvi nők viszont már sehogy sem illenének hozzám. Eleve furán nézne ki, hogy sokkal nagyobb darab nálam.
Nőként válaszolok, én fordított esetről tudok nyilatkozni, talán ezzel is alátámasztom, hogy butaság a hasonlónak hasonló külsejű kell dolog.
Voltam anno husi lány, 2 éve kezdtem az edzést és a futást, mostanra már eléggé látszik mindenhol rajtam. Kockás a hasam, kerek a fenekem, izmosak a karjaim, lábaim is... Nem mondom, hogy fitneszmodellnek nézek ki, de sportosabb vagyok az átlagnál ránézésre is. Viszont valahogy nem vonzanak sem a kigyúrt pasik, sem a sportosan vékonyak. Ugyanaz a kissé "tömör" alkatú srác az ideálom, ami anno volt. Tudod, akin van egy kis husi, semmi elhízás meg lötyögő háj, hanem szimplán átlagos-erős alkat, olyan kis ölelgetnivaló. Engem valahogy taszítanak az ilyen feszítőemberek, meg akiknek látszik az összes kocka a hasán... Nem mondom, hogy ha normális lenne, nem érdekelne, de nem ez az, amire ránézek, és "úristen". Senki sem hiszi el nekem, gondolom fordított esetben sem hinnék el...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!