Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek nektek mi a véleményetek az ilyen férfi lábakról?
Figyelt kérdés
Genetikailag nekem is vastagabb lábam van hasonló mint ezen a képen::
Jó kicsit buzás lehet, mert én ennyire feszülős farmert nem hordok meg talán nem így áll hátul de azért látom a hasonlóságot, erről mit gondoltok elfogadható?
2018. jún. 1. 12:10
1/10 anonim válasza:
A lábával semmi gond, nyugi. Szexi is, na de ez a nadrág rajta... 😂
2/10 anonim válasza:
Férfi ilyen gatyában... xDDD Nekem nem kicsit búzás, ennyi.
3/10 anonim válasza:
FÉRFIAK MIÉRT HORDANAK TESTHEZÁLLÓ CSŐGATYÁT?! Miért kell homár módon öltözni? Egy melegtől még elfogadom, ha feminin akar lenni, mert hát ott az egyik fél mindig az valamilyen szinten, de egy heteroszexuális férfi miért öltözik így?!
4/10 anonim válasza:
A lab maga szexi, de ez a nadrag......:)
5/10 anonim válasza:
Semmi baj a labaval. A nadrag viszont nem tetszik.
Inkabb te vagy a buza, ha ez jutott errol eszedbe.
6/10 anonim válasza:
a lába nem zavarna. de az a nadrág szerintem is hülyén néz ki.
7/10 anonim válasza:
Se a lábai, sem az öltözéke nem tetszik.
8/10 anonim válasza:
A lábai elmennek (szó szerint :D), a nadrág szörnyű.
10/10 anonim válasza:
A pici popsi nagyon-nagyon beindít. Az a lényeg, nekem a láb egyáltalán nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!