Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ráírnátok a "kámfor" pasira megkérdezni hogy mi volt a gond?
Dehogy írsz rá, hülye ne legyél!!!!
Én egy pasival voltam így, akivel megbeszéltünk egy találkozót, majd egyszer csak hirtelen nem ír többet. Másnap ráköszöntem, nem írt semmit, utólag már bánom ezt is amúgy. Letiltottam mindenhonnan.
Eszedbe ne jusson 2 hét után keresni, magadnak aláznád vele. Egyébként nem tudom miért nincs bennúk annyi, hogy bocsika, mert én meg szoktam mondani.
Nehogy keresd!
Kérdező, lehet, hogy több vasat tartott a tűzben. Simán jól érezhette magát Veled, de ettől még utánad randizott mással is, közben fenntartotta Veled is a netes beszélgetést. Amikor jobban bejönni látszott a másik, akkor vált kámforrá.
Ne írjál rá.
2-esnek, 5-ösnek, és az ilyen tanácsokat adóknak pedig üzenem, hogy még mindig nem a nő dolga nyomulni. Fordítva ültök a lovon. Megkapta, hogy majd ír a pasi. Írt? Nem. Akkor mit kellett volna, szerenádozzon még a lány a pasi ablaka alatt? Nagy zavar van a fejekben, egyenjogúság ide vagy oda.
Nem mindegy, hogy miért nem akar veled járni?
Mivel lesz jobb, ha kapsz egy ilyen választ, hogy "nem működik a kémia", vagy "nem illünk össze"?
Azzal lesz jobb, hogy le tudja zárni. Én nem vagyok a híve a zaklatásnak, de ez még nem lenne az. Egyszer 4 nap hallgatás után én is megkérdeztem, ne várjak tőle több levelet, igaz? De azért elköszönhetett volna. Én is azt írtam neki, hogy nem mindegy, hogy elütötte egy autó vagy már nem érdeklem. Mindezt azért tettem, mert írt előtte olyan dolgokat, amiket nem kellett volna, ha közömbös vagyok neki. Aztán elnézést kért és elmondta félig, hogy mi a gond (nem velem), a másik felét én találtam ki.
De ez a kérdés nem mai volt, miért került ez most elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!