Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gond az ha a nő beismeri hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond az ha a nő beismeri hogy mennyire vágyik a szexre?

Figyelt kérdés

Adott egy friss kapcsolat, párszor voltunk eddig együtt, de mindig önfeledt módon tudunk beszélgetni. Nem érzem magam feszélyezve semmilyen témában sem. Eszméletlenül vonzódom hozzá, ő is hozzám, ez az első perctől sem volt kétséges. Viszont néha elgondolkodtam azon hogy milyen szintig "nőiest" ezt kimutatni?

Nem arra kell gondolni hogy trágár módon megmondom hogy "fú de szeretném ha megb.sznának" csak őszintén megmondani, hogy mennyire beindít sokszor, hogy van hogy folyamatosan ő jár a fejemben.

Persze nem csak a szexről szól a kapcsolat, csak vannak napok amikor kifejezetten kívánós leszek. Sajnos távkapcsolat...így sokszor a telefonra tudunk csak hagyatkozni.

2017. nov. 1. 15:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak nagy részének ez tetszik, nyugodtan mond. :)

22F

2017. nov. 1. 15:59
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Hát attól függ, ha mindenkinek mondja, hogy baszhatnéka van, akkor az ösztönein uralkodni nem tudó ringyónak tartanám.

Ha a párjának, akkor természetesen nem gáz.

2017. nov. 1. 16:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Természetesen csak a páromnak mondanám....=D
2017. nov. 1. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Friss kapcsolatban altalaban allandoan szexelnek, hogy szinte felesleges kulon mondani. Mondjuk, nem mindegy, hogy hany evesek vagytok.
2017. nov. 1. 16:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem gond, sőt jó dolog.
2017. nov. 1. 16:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Simán elmondok olyanokat,hogy most be vagyok nedvesedve,ez meg az izgat,hasonlók,ilyeneknek csak örülnek.
2017. nov. 1. 16:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Ennek örül egy férfi, ha ilyet mondasz, lehet ő még nem mert elkezdeni ezt szóban. Mikor én elkezdtem ezeket úgymond bevallani, nem volt megállás..:-)))
2017. nov. 1. 16:26
 8/15 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? bizonyos kor felett szerintem azért nem olyan nőies ez..
2017. nov. 1. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg épp,hogy bizonyos kor felett nőies ez.
2017. nov. 1. 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
szerintem meg ciki ha egy 30 feletti nőnek úgy vizket a pinája mint egy tinilánynak..
2017. nov. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!