Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gond az ha a nő beismeri hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond az ha a nő beismeri hogy mennyire vágyik a szexre?

Figyelt kérdés

Adott egy friss kapcsolat, párszor voltunk eddig együtt, de mindig önfeledt módon tudunk beszélgetni. Nem érzem magam feszélyezve semmilyen témában sem. Eszméletlenül vonzódom hozzá, ő is hozzám, ez az első perctől sem volt kétséges. Viszont néha elgondolkodtam azon hogy milyen szintig "nőiest" ezt kimutatni?

Nem arra kell gondolni hogy trágár módon megmondom hogy "fú de szeretném ha megb.sznának" csak őszintén megmondani, hogy mennyire beindít sokszor, hogy van hogy folyamatosan ő jár a fejemben.

Persze nem csak a szexről szól a kapcsolat, csak vannak napok amikor kifejezetten kívánós leszek. Sajnos távkapcsolat...így sokszor a telefonra tudunk csak hagyatkozni.

2017. nov. 1. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a gáz, hogyha egy tini gyereklánynak viszket és rögtön felnőtt nőnek érzi magát és így viselkedne.

Hagyjuk is.:D

2017. nov. 1. 17:00
 12/15 A kérdező kommentje:
24 vagyok.
2017. nov. 1. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
És a másik fél mennyi? Az sem mindegy, hogy mennyire visszafogott, gondolom, nagyjabol fel tudod mérni, hogy hogy venné ki magát.
2017. nov. 1. 17:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Ő 30. Felkerült már ez a téma, csak akkor ő kezdeményezte.
2017. nov. 1. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem mutattam ki a vonzalmamat, mikor éppen arra volt szükség. (Oka volt, amit nem szeretnék részletezni.)

Ő - nem sokkal később - nagyon csalódott arckifejezést mutatott felém...

2017. nov. 2. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!