Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy egy egyedülálló lány pasira vágyik?
Minden szingli nő pasira vágyik. (én is)
(kivételek vannak)
17L
Szerintem akár vágyik rá, akár nem, ha belép az életbe egy olyan, aki elvarázsolja, azt nem utasítja el. Csak könyörgöm merj rákérdezni, hogy akarja-e :)
Annyi sok olyat olvasok, hogy bánkódnak az elszalasztott dolgokon. Mit veszíthetsz?
ez egy béna kérdés.
MINDEN normális hetero szingli lány pasira vágyik.
szóval nyomulni kell. ha elég meggyőzően nyomulsz, akkor te leszel az a pasi. ennyi.
"Pontosabban a lelke mélyén biztosan akar mindenki,"
Hát ez a nagy helyzet, ahogyan az előző leírta, hiába pontozzák le azokat, akik ugyanezt írják. Ha egy határozott, magabiztos férfi finoman, de határozottan rányomul egy szingli lányra, akkor valószínű nyert ügye van, már csak azért is, mert a férfiak többsége olyan, mint a kérdező, hogy azon filózik, hogy "mit akar a lány", és simán beveszi azt a süket "shit tesztet", hogy "most egyedül akarok lenni" meg "most nem vágyom kapcsolatra".
Ez baromság, ha ettől megijedsz, akkor megbuktál a shit teszten.
Ha igazi határozott férfi vagy, akkor hamar meggyőzöl róla egy szingli lányt, hogy éppen téged akar, . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!