Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom, hogy egy egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy egy egyedülálló lány pasira vágyik?

Figyelt kérdés
Mik a jelei annak, ha egy szingli lány barátra vágyik?
2016. júl. 12. 21:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Felját társkeresőkre, próbál szemezni srácokkal, ilyesmi.
2016. júl. 12. 21:21
 2/20 anonim ***** válasza:
9%
Folyton a nyakán lóg, keresi a társaságát, már-már erőszakosan. Mindegy, hogy mivel, miért, de ott van mellette. Nincs ezzel semmi baj, ha tudja normálisan, nem erőszakosan csinálni. Mert ha a lány kinéz magának egy srácot, akkor keresse vele a kapcsolatot, a szemkontaktust, de ne olyan nagyon hevesen, már-már tolakodóan. Szerintem ez a különbség, ha vkinek pasihiánya van vagy pedig "csak" egyszerűen szerelmet keres.
2016. júl. 12. 21:22
 3/20 anonim ***** válasza:
54%

Minden szingli nő pasira vágyik. (én is)

(kivételek vannak)

17L

2016. júl. 12. 21:40
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Én például keresem a fiúk társaságát és sajnos sok fiú haveromre bulik során rámászok
2016. aug. 27. 22:33
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem akár vágyik rá, akár nem, ha belép az életbe egy olyan, aki elvarázsolja, azt nem utasítja el. Csak könyörgöm merj rákérdezni, hogy akarja-e :)

Annyi sok olyat olvasok, hogy bánkódnak az elszalasztott dolgokon. Mit veszíthetsz?

2016. szept. 15. 22:24
 6/20 anonim ***** válasza:
46%

ez egy béna kérdés.

MINDEN normális hetero szingli lány pasira vágyik.

szóval nyomulni kell. ha elég meggyőzően nyomulsz, akkor te leszel az a pasi. ennyi.

2016. szept. 17. 07:59
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet az előttem lévőkkel. Minden ember más ezért se fog mindenki feltűnően viselkedni mert pasira vágyik. Honnan fogod megtudni ? Megkérdezed és válaszol :D .
2016. szept. 24. 10:33
 8/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem vágyik minden egyedülálló lány fiúra. Ha például vannak sérülései, amik még nem gyógyultak be, akkor lehet, hogy nem akar egy újba belekezdeni. Olyan is van, aki egyszerűen jól érzi magát egyedül úgy, ahogy épp van. Persze ezek nem jelentik azt, hogyha belépne a képbe valaki, akit el tudnának képzelni maguknak, akkor ne lehetnének felszedhetőek, de alapból azért nem jelenthetjük ki, hogy mindenki akar valakit. Pontosabban a lelke mélyén biztosan akar mindenki, de lehet, hogy nem abban a pillanatban, hanem kicsit később. Amúgy meg igen, van, aki rámenős lesz vagy jobban ad a külsejére, "megszépül", de van, akin a külvilág kevésbé veheti észre, hogy na, készen állna egy kapcsolatra. Talán a testbeszéde, a gesztusai azért elárulhatják,azaz azok a dolgok, amiket nem tud tudatosan befolyásolni (közel hajol, pödöríti a haját vagy a tekintete, a mosolya kicsit kacérabb).
2016. okt. 14. 23:09
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

"Pontosabban a lelke mélyén biztosan akar mindenki,"

Hát ez a nagy helyzet, ahogyan az előző leírta, hiába pontozzák le azokat, akik ugyanezt írják. Ha egy határozott, magabiztos férfi finoman, de határozottan rányomul egy szingli lányra, akkor valószínű nyert ügye van, már csak azért is, mert a férfiak többsége olyan, mint a kérdező, hogy azon filózik, hogy "mit akar a lány", és simán beveszi azt a süket "shit tesztet", hogy "most egyedül akarok lenni" meg "most nem vágyom kapcsolatra".

Ez baromság, ha ettől megijedsz, akkor megbuktál a shit teszten.

Ha igazi határozott férfi vagy, akkor hamar meggyőzöl róla egy szingli lányt, hogy éppen téged akar, . :D

2016. okt. 15. 11:40
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
Előző válaszoló: A te elméleted nyílván visszafelé is igaz: Egy nagyon ronda, kövér lány is bármelyik férfit képes meggyőzni, hogy ő a világ legszebb nője és a férfinak őrá van szüksége... persze ha már elég sokat ivott :D
2016. okt. 15. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!