Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy egy egyedülálló lány pasira vágyik?
előző:
ugye tudod, hogy mi az alapvető különbség a női és férfi szexualitás között??
Egy férfi akkor szexel, amikor tud. Egy nő akkor szexel, amikor akar. Egy ronda kövér nő is akkor szexel, amikor akar - csak a partner iránt támasztott igényeit kell megfelelő mértékben lecsökkentenie.
10-nek:
egyébként nem hinném, hogy bármelyik szingli lány egy Kenyér Pityu kaliberű gazdag, híres, izmos, jóképű szingli pasi italmeghívását AKÁRMIKOR visszautasítaná, ha az normális módon közelítene hozzá.
nyilván egy gyíkarcú büdös, lúzer férfit még a ronda kövér lányok is visszautasítanak.
minden facér nő férfira vágyik, kivéve egy-két lelkibeteget (de ez nagyon ritka, mert még a lelkibetegek nagy része is társra vágyik).
én nagyon sokat voltam facér életem folyamán, és valamiért mindig azzal vádoltak, hogy én vagyok dölyfös, és én utasítom el a férfiakat, holott egyáltalán nem volt így. Nem is közeledett senki.
#17-esnek: ezzel nem cáfoltad, hanem pont megerősítetted az élméletet.
Bár szingli vagy, nyitott vagy kapcsolatokra. Szóval egy olyan férfi, aki bepróbálkozik a megfelelő módon, és összhangra találtok, pozitív választ kaphat, és kapcsolat lehet a dologból.
Ez jelenti azt, női nyelven egy átlag férfinek, hogy "pasira vágyik" egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!