Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ráírnátok a "kámfor"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ráírnátok a "kámfor" pasira megkérdezni hogy mi volt a gond?

Figyelt kérdés
Egyetlen randi volt, utána még pár napig beszélgettünk, majd egy tök átlagos "jó éjt=)" után már két hete semmit sem hallok felőle, pedig elvileg, ő is jól érezte magát, és őszinte leszek, nem is nagyon tudtam erlontani semmit sem, mivel...semmi sem történt=D

2018. máj. 31. 20:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem keres, nem érdekled. Problem solved.
2018. máj. 31. 21:34
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
#9: nem, csak arra gondoltam, biztos munkamániás a lelkem :)
2018. máj. 31. 21:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi nem akar megbántani, ezért nem fogja kijelenteni, hogy nem érezte annyira jól magát, ezt ne várd. Mindenki illedelmesen azt mondja, hogy jól érezte magát, meg talán pár barátias beszélgetést is megejt utólag, de attól még nem gondolja komolyan. Ehhez szokj hozzá, ne keresd az értelmet, vagy válaszokat. Ha nem keres téged, nem érdeklődik irántad, akkor nincs köztetek semmi.
2018. máj. 31. 21:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem irnek ra. Szamonkerni meg foleg nem. Ne fuss senki utan.
2018. máj. 31. 21:53
 15/25 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
26%
K#rvára nem értem én ezt a nőkben, gyelekig'. Ha szívesen beszélsz vele, akkor ráírsz, de ez a "várok a pasikára, hogy ő írjon, elvégre neki kell írnia" elv nagyjából a középkori királydrámákat és udvarlási módszereket idézi bennem.
2018. máj. 31. 22:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazad, utolsó, hiszen írt neki, csak a pasi épp nem ért rá. Ha a pasit érdekelné, ezután kereste volna. Ez szerintem egyszerű. Nem kell ráírni, mert egyre megalázóbb lesz a helyzet.
2018. máj. 31. 22:24
 17/25 anonim ***** válasza:

2 hét után már nem tudom mi értelme lenne.

Esetleg felhívhatod,hogy megérdeklődd minden rendben van-e.Lehet balesete volt.

Szóval ha ennyire kattogsz rajta hívd fel.

2018. máj. 31. 23:30
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha annyira sem méltat, hogy rendesen lezárja a dolgokat, akkor minek érdekeljen?

Egyébként én a férfiaknak is ugyanezt tanácsolom, akik itt kattognak, hogy a nő szó nélkül letiltotta őket.

Lépjetek tovább. Párszor beszéltetek, legfeljebb egy találkozó volt (nálad pont annyi mondjuk), még kvázi idegenek vagytok egymás számára. Megértem, hogy ha egy barátba szerettek bele, és ő utasít vissza, akkor rosszul esik, hogy nem volt őszinte... De minden idegen embernél nem kell megállni. Majd találsz olyat, akinek nem lesz gondja.

22/N

2018. jún. 1. 06:52
 19/25 anonim ***** válasza:

"én a férfiaknak is ugyanezt tanácsolom, akik itt kattognak, hogy a nő szó nélkül letiltotta őket."

Nagyszerű megoldás!Azon kívül,hogy ennek a jelenségnek az elterjedése milyen módon növeli a kommunikáció képtelenséget még erős frusztrációt is okozhat.Aztán meg megy a csodálkozás,hogy az emberek lassan semmit nem tudnak egymással normálisan megveszélni.

2018. jún. 1. 07:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Felejtsd el,nem mondta ki őszintén hogy mi a stájsz.
2018. jún. 1. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!