Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt úgy veszi majd hogy azt mondom "gyere dugj meg"?
Figyelt kérdés
Nincs sok időm csak összefutunk a csávóval a netről. Ha beülök a kocsijába az így jönne le?2018. máj. 20. 13:36
1/13 anonim válasza:
Igen!
Ne ülj be! Találkozzatok, beszélgessetek egy semleges helyen!
2/13 A kérdező kommentje:
Miért olyan? Nincs idő mászkálni. Le nem mondom.
2018. máj. 20. 13:41
3/13 anonim válasza:
Nem tudom.
Nekem volt már olyan randim, ami úgy kezdődött, hogy beült a kocsim a és elmentünk egy programra és nem vettem így.
Persze normális pasit mell választani, de ha aggódsz emiatt, akkor valószínűleg ez nem jött össze.
4/13 anonim válasza:
Hát ha ezt úgy veszi, akkor elég nagy bajok vannak a fejében...
5/13 anonim válasza:
Nem, csak ha utána felhivod magadhoz egy kávéra pl.
6/13 anonim válasza:
Még ha úgyis venné ki magát a csávo fejében és esetleg bekóstolna mondhatsz attól még nemet és máris nem gondol ribizlinek.
7/13 anonim válasza:
Úgy tűnik erre játszol, de megpróbálod úgy beállítani a történetet, mintha ő akarná, és Te csak "áldozat" vagy. ;)
8/13 anonim válasza:
Nem értem. Egy parkban nehezebb összefutni, mint egy parkolóban?
9/13 anonim válasza:
Mászkálni nincs idő, a kocsijába beülni igen? ez a beülés egy kávézóban is történhetne, és akkor nem érti félre
10/13 anonim válasza:
Igen, ez lejöhet így!
Ne találkozz vele, ha nincs rá elég időd! Amúgy nem tudom mivel több idő a fenekedet egy kávézó székére tenni, mint egy autóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!