Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom elkezdeni megtaní...

Hogyan tudom elkezdeni megtanítani neki a behívást, ha még csak arra sem reagál semmit, hogyha leguggolok és úgy mondom, hogy gyere?

Figyelt kérdés

Az lenne a minimum, hogy a kutyám behívható legyen. Erre szeretnék törekedni, de azt se tudom, hogy hol kezdjem. Mivel, amikor a szoba egyik végében van és én a másikban, ha hívom, nem reagál. Szerintem azt se tudja mit akarok. Hogy kezdjek neki? Kérlek segítsetek. Ha jutalomfalattal hívom sem jön, mivel annyira nincs közel, hogy észrevegye, jutalomfalattal próbálom csalogatni.

Megköszönöm, ha segítetek, mert már nagyon el vagyok keseredve.

2014. jan. 13. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kölyök?

Tanítsd meg neki, hogyha szólítod, kap jutit és simit, meg mindenféle jót. Persze, először közelről kell kezdeni. Gyorsan megtanulják, hogy érdemes a hívó szóra odamenni a gazdához.

2014. jan. 13. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, 14 hetes. Köszi! :)
2014. jan. 13. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondta az Első, annyival egészíteném csak ki, hogy nem szabad odamenni a kutyához. Azért okosak tudnak lenni és tudják, hogy ha nem mennek oda hozzád, akkor majd te mész oda, érted? Szóval inkább a kutya kövessen téged és ne fordítva. Szóval Te soha se kövesd a kutyát, inkább Ő keresse a te társaságod.
2014. jan. 13. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
14 hetesen még baba. Próbálgasd,menni fog az,de még gyerek,adj neki időt!
2014. jan. 14. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!