Mire tudom megtanítani németjuhász-labrador keverék kutyámat? Nagyon okos!
utolsó :D ez remélem, irónia volt.
van egy könyv, azt hiszem, 101 kutyatrükk a neve, megtalálod a neten, nagyon mókás dolgok vannak benne és leírja, hogy hogy tanítsd. szép képeskönyv igazából, szóval megvenni még jobb, ha rászánsz párezer forintot. én letöltöttem, de ennek ellenére meg fogom venni valószínűleg. amúgy a "marad"-ot nem írtad, pedig az még elég alap (meg nyilván a behívás :) )
Szia. Aki azt írta, hogy ez már így is sok, az ne olvassa el az én kommentem.
Az én kutyám 40+ trükköt tud, leírok egy párat, de nem hiszem ,hogy hirtelen az összes az eszembe fog jutni. Válogathatsz kedvedre, hogy melyiket tanítsd meg. :)
ül
fekszik
marad
lábhoz
állás
piti
tánc
hemperegj
bumm
két láb között előre hátra menetelés
két láb között rááll a lábfejemre és együtt menetelünk
tolatás
hangot
forgás jobbra-balra
szlalom lábak közt
szlalom lábak közt tolatva
tolatva megkerül engem
simán megkerül engem
tárgyak megkerülése
tárgyak hozása
integetés
láb érintés két lábbal
pacsi két lábbal
hajolás
ugrás a hátam felett
ugrás a kezeim felett
ugrás a lábaim felett (az ugrásoknál, a kezeim fölött ugrást leszámítva dobbant a hátamon, és onnan ugrik el, illetve a lábamról is dobbantva ugrik el)
karika (karikát formálok kezemmel/lábammal, és átugrik közte)
8-as
szégyelld magad
alatta- felette (fekvőtámasz pózban, ha a hasam van a föld felé, átbújik alattam, ha a hátam van a föld felé, akkor átugrik felettem)
puszi
kúszás
kukucs
vonat
nyelv kinyújtása parancsra
ötös
előre küldés (ez még nem tökéletes)
Ennyi jut eszembe így hirtelen.
Ja, meg agilityzik is, szóval az ottani összes akadályra vonatkozó vezényszó is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!