Labrador-németjuhász keverék kutya milyen?
úgy értem,hogy okos? hamar meg fogja tanulni a dolgokat?
ilyen keverék kutyám még soha nem volt.
Le fogja szedni a ruhákat a szárítóról? elviszi a papucsot?
9 hetes , 1 hete van nálam,de a virágokat MÁR nem hagyja békén..
Valaki aki ebben tapasztalt tudna nekem segíteni? Hogyan taníthatnám meg az ülj és hasonló ilyen parancsokra? Hogy mutassam,hogy én parancsolok, nem pedig ő ?
Az előző kutyám csau-csau volt és ő egy helyre piszkított,nem vitt el semmit,pacsit adott úgy h nem tanítottuk. Ezért nem tudom.
Bocsánat kérdező, csak közvéleménykutatnék egy kicsit:
Milyen autód volt, amikor elkezdtél gondolkodni, hogy valamikor a jövőben jogsit szerezz?
A gyermeked hány éves korában olvastál utána a terhességnek, babavárásnak?
Nagyon okosak viszont a labrador vérhez hozzátartozik hogy nagyon játékos lesz és mindenhez hozzá fog nyulni.A leg humánusabb arra hogy megmutasd azt hogy te vagy a főnök az hogy amig nem mondod az általad kiválasztott szót arra hogy ehet addig ő nem nyúlhat hozza.Vagyis nem engeded meg amikor ezt tanitod neki hogy egyen addig mig nem mondod.
Nekem fajtiszta labim van és elég nehéz leszoktatni a rongálásról de mivel a te kutyádban van Nm juhász vér is neked könnyebb lesz.A parancsszavakat viszont nagyon hamar megtanulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!