Labrador-német juhász keverék kutyus?
8 hetes kiskutyát kaptam tegnap a 18.szülinapomra.
És tudni szeretnék róla mindent..
Okos kutyus? mekkorára fog nőni?
Hogy taníthatom meg arra,hogy egy helyre piszkoljon és hogy ne menjen ki a kapun? Pórázon mikor vihetem?
Akumi, ma brillírozol :)
egyébként tényleg elég felelőtlenség így a kutyatartás.
szüleidtől kaptad?
volt már kutyád?
Első utad az orvos legyen, ahol megvizsgálják, hogy minden rendben van-e vele, féreghajtó és oltás. Mivel mindkét fajta kutya nagyobb testűnek számít, tehát a te kutyád is az lesz. Minden kutya okos, ha a gazdája megfelelően tanítja, neveli.
Az egy helyre piszkítást úgy tudod megoldani, hogy reggel és este fogod, kiviszed a kapun kívülre és sétáltatod. Persze ehhez várd meg míg megkapja a 3. oltását. Póráz ugyanez. A kapun kívülre "nem menést" sok-sok türelemmel, és gyakorlással tudod megtanítani: bármikor ki próbálna menni egy határozott nemmel visszateszed belülre. Előbb-utóbb megtanulja. Sok sikert.
Igen már volt kutyám előtte is.
Bunkó emberek válaszát nem kértem..Akik komolyan vették azoknak köszönöm :)
Már tud pacsit adni,vissza hozza a labdát és leül.
De ma reggel amikor felkeltem lerágta a ruhát a szárítóról és elrágta a virágot ezután a kukában találtam meg..
kirágta az 'elkülönítő' kerítését és most már estére félek,hogy elszökik!
Odavittem a tetthelyre ahol rossz dolgokat csinált,úgy láttam,hogy megértette.. határozottan beszéltem vele,és a NEM szót szerintem tudja mit jelent
Ezekről le fog szokni majd?
"Odavittem a tetthelyre ahol rossz dolgokat csinált"
Inkább próbáld tetten érni.
Pl. Mondjuk észreveszed, hogy a kutya valami rosszat csinál, odahívod, majd jól leszidod, hogy miért csinálta ezt meg azt.
A kutyában az marad meg, hogy ha odamegy hozzád büntetést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!