A barátnőm német juhász keverék kutyája elfogadott engem és amikor más ruhába voltam felöltözve és illatszer is volt rajtam idegenként kezelt és vadul elkezdett ugatni és vicsorogni rám. Ez miért volt?
Szia!
A mi kutyánk is csinált már hasonlót (kétévesen befogadott blöki), én csak arra tudtam gondolni, hogy valami rossz emléke lehet az öltözettel vagy az illattal kapcsolatban.
Páromat simán megugatta, amikor kalap volt rajta vagy a kórházból hoztam haza és "kórházszaga" volt. Ahogy levette a kalapot illetve a kórház után megfürdött és átöltözött, ismét "szent volt a béke".
Egyébként a kutya azt is utálja, mikor télen a gyerekeimen sapka van.
Az öltözék miatt volt. Nagyon is jó a kutya szeme.Még az apróbb grimaszt is észreveszik az arcodon.
Egyszer a munkahelyemről hazarohantam fehér köpenyben, mert otthon hagytam valamit. A törpe Snacim rendesen nekem támadt. Mondom neki: hé én vagyok. Akkor megszaglászott és nyugi lett.
Egyszer meg a körúton bementem egy boltba hosszú kabátot venni. Dzsekiben voltam. A kutya az üzlet előtt feküdt és várt.
A hosszú kabátban jöttem ki a másikat meg szatyorba raktam.
Szóltam a kutyának mehetünk.Ő rám nézett és tovább feküdt az üzlet előtt és nézte a bejáratot.
Oda kellett mennem hozzá, hogy végre észrevegye, hogy én vagyok.
Nem ismert meg az öltözék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!