Nektek milyen fajta kutyáitok vannak, és honnan szereztétek vagy kaptátok?
Bichon Frise, 1,5 éves volt amikor egy családtól elhoztam,elvileg időhiány miatt nem tudtak vele foglalkozni.Kaptam mellé plédet,2 fém tálat, pórázokat,3 kg tápot és nekem a kutya és felszerelés nem került semmibe :)
Bár utólagosan megjegyzem amikor elhoztam tőlük a kutyát 1 hónapra rá láttam náluk egy német juhász kölyköt.Nem igazán értettem,mért ajándékozzák el a Bichont. Mindegy jól jártam,remek kutyám van :)
Kan 13 kilós keverék, - utcáról fogadtam be a legnagyobb zimankóban.
Husky (féle) szuka- drogos tulajtól hoztam el.
Mellettük néha egy-egy ideiglenes, jelenleg egy roti, aki majd megy sipparához.
-Fekete spániel. Anyámtól kaptam amikor az új albérletbe költöztünk a párommal.
-"Nemtudommi" keverék. (15kg-os) Őt a főnökömtől kaptam, amikor 4 hós volt. Jobban mondva elhoztam, mert ki akarta rakni az autópályára.
-Jagd terrier. Találtam.
Tk-s staffi,menhelyi keverék.
Staffit vettem,menhelyit hoztuk :D
Nem kutya:
cica(sima házi)a vízbefojtástól mentettük meg
2 ékszer teki (kapta párom egy céges búcsúbulin:D)
4 tüskés hátú egér(vettem őket,mert a kígyónak akarták adni,bár sokra nem mentem vele,mert 10-15 egér volt ott,és csak 4-et tudtam elhozni,szóval nyilván a többi kígyókaja lett...de végső soron annak is enni kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!