Milyen kutya legyen?
Figyelt kérdés
Lesz majd egy kutyánk, leírom a feltételeket.
Anya csak kisebb méretű kutyát akar.
Ne legyen hosszú szőrű!
Én az energikus, szeretnivaló, okos kutyákat szeretem, akik szeretik ha tanítják, szeretnek sétálni, játszani, és emellett kedvesek is.
Kint tartanánk, mindennap 2× 1 órát tudnám vinni sétálni!
Köszönöm!
2013. szept. 18. 20:01
1/19 anonim válasza:
Beagle...vagy akármilyen kopó, egybként spánielt mondanék, de ugye az hosszúszőrű! Sok sikert a kutyushoz
2/19 anonim válasza:
Minden kutya okos, csak foglalkozni kell vele.
Nézzetek szét az illatos úton v másik menhelyen, aztán irány a kutyaiskola, agility, frizbi v ilyesmi.
3/19 anonim válasza:
Jack russel terrier. Rendkívül jól idomítható, könnyen tanul trükköket és szereti is emellett a különböző feladatokat. Igényli a sok játékot. Elég energikus, egész nap pörög. Hátránya, ha nincs nevelve, akkor a fejedre nőhet és rongál, nem fogad szót. Úgyhogy kis korban alapos foglalkozást igényel, de biztos vagyok benne, hogy megtérül és remek kutya, mert igazi is boldogság és vidámság bombák. :)
4/19 anonim válasza:
Ha nincs kiszemelt fajtád, akkor érdemes lenne ellátogatni egy menhelyre. Biztosan fogsz találni az igényeidnek megfelelő kutyát (nagyon sok pici kölyök is van) és ezzel egy életet is megmentesz.
5/19 anonim válasza:
Egyetértek a menhelyet javaslókkal: annyi csodálatos és különböző kutya van, hogy egészen biztosan találtok nektek megfelelőt (kölykök is vannak sajnos!).
6/19 anonim válasza:
Első vagyok, természetesen egyetértek az előttem szólókkal, menhelyről is választhatsz, nagyon sok aranyos kutya van ott is!
7/19 anonim válasza:
Menhely...
Rövid szőrű kutyát pedig nem tartunk odakint,szóval valamit találjatok ki.
8/19 anonim válasza:
Azért a rövid szőrű is elég tág fogalom: egy drótszőrű vizsla is még viszonylag rövidszőrű, és nyugodtan tartható kint.
10/19 anonim válasza:
Szálkásszőrű tacskó...De kintre (mondjuk este,télen)nem hiszem,hogy jó.
Amúgy kintre hogyhogy nem lehet nagyobb testű kutya??
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!