Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lány hogy mer úgy viselked...

Egy lány hogy mer úgy viselkedni amire "ajtóstul a házba" kifejezésen kívül mást nem lehet mondani? Nem fél attól, hogy komolyan veszem és azt mondom, na akkor gyere?

Figyelt kérdés

Egyik csaj olyan szinten rám van szállva hogy szinte már kandi kamera kategória. Édesem, szerelmem, de helyes vagy, legszívesebben itt helyben rád másznék, nem jössz el hozzám este , megsimogat stb?

Miért szórakozik velem?

Mert hogy szórakozik, az fix, mert csak akkor produkálja magát ha van közönsége.

De nem fél attól, hogy komolyan veszem, akár szándékosan is félreértem? Na dugni akarsz anyukám? Akkor gyere-és elrángatom. Elvégre te akartad, erről pofázol ki tudja mióta. Hát akkor tessék.

Nem fél ettől?

2015. febr. 2. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet titkon erre vár xd
2015. febr. 2. 12:22
 2/11 anonim válasza:
egy jó dugás, sose rossz :)
2015. febr. 2. 12:22
 3/11 Jázi :) ***** válasza:
100%

Na és miért nem rángattad még el egyszer sem?

Lehet pont erre vágyik csak már nem tudja,hogy adja a tudtodra :D

2015. febr. 2. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Miért félne?

ha vonzó vagy akk sztem tök jó :))

2015. febr. 2. 12:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Sorry de ti vagy ugrattok vagy hülyék vagytok.

Mennyire vehető komolyan hogy egy lány X fültanú előtt dugásra hív, így nyíltan?

Most ez vagy vicc (nem tudom komolyan venni)

vagy ha tényleg komoly akkor a lánynak nem én kellek hanem egy pszichológus.

2015. febr. 2. 12:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha komolyan gondolná az is fel kéne tűnjön neki, hogy minél rámenősebb és nyíltabb én annál inkább hátrálok.

Ha tényleg kellek neki, akkor a létező legrosszabb stratégiát választotta, mert ezzel aztán csak azt garantálja hogy még véletlenül se történjen köztünk semmi. Egyébként meg lehet történne, de így nem fog.

„csak már nem tudja,hogy adja a tudtodra :”

2015. febr. 2. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tökmindegy, hogy fél-e vagy mit gondol?

Ha annyira taszítana a viselkedése, már rég elkerülnéd, vagy elküldted volna a búsba.

Ha meg dugni akarod, akkor cselekedj! Elhívod valahová, ha eljön, akkor utána már akármi lehet.

2015. febr. 2. 13:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Kicsit nehéz lenne, egy iskola naponta X alkalommal belefutok ha tetszik ha nem.

Elküldném a búsba: nem szokásom, még sose küldtem el senkit, de lehet az lesz a vége.

"már rég elkerülnéd"

2015. febr. 2. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Érdembeli válaszhoz tudnunk kellene, hogy te milyen "kategóriába" tartozol? Ha mondjuk egy visszafogott, csendes srác vagy, akkor valószínű, hogy csak szivat. Talán ő meg az a kategória, aki úgy akar jófejnek tűnni, hogy másokat megaláz. Ha alkalom adódik, hogy négyszemközt tudja vele beszélni, akkor menj oda hozzá, és kérdezd meg, miért csinálja ezt! Esetleg magyarázd el neki, hogy neked nem jön be az ilyesmi. Az ilyen ostoba kiscsajok gyakran elveszítik a hatalmas önbizalmukat, ha nincsenek körülöttük a haverjaik. Aztán ha legközelebb megint elkezdi, lehet neki mondani, hogy már megmondtad, hogy kopjon le.
2015. febr. 2. 14:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Egyértelműen ez a kategória.

De a csaj se éppen az a bombanő. A bombanő kategóriához egy tulajdonsága megvan: buta mint a föld, miként a jó nők általában.

Ha mondjuk egy visszafogott, csendes srác vagy,

2015. febr. 3. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!