Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megijedtek? Ha igen, miért ilyedtek meg egy tőletek valamiben erősebb, vagy ügyesebb, vagy okosabb nőtől?
#1 és #9
Gyenge trollkodás. Az "XD" nélkül hitelesebb lett volna, de még akkor is gyenge.
#9 arról a nő is tehet hogy ezt hagyja és megengedi a férfinak
Velem egy férfi se tudna ezt megtenni
Senki csicskaja ,rabszolgaja nem vagyok
Nem azért születtem nőnek hogy elvileg akit szeretek arra süssek fozzek mossak takaritsak míg ő a tőkét vakarja a tv előtt .
Házimunkát fele fele arányban kell elosztani
De remélem tőle se várod el, hogy hozzon-vigyen a kocsijával, hurcoljon minden szatyrot egyedül vásáráláskor, vegyen neked ékszert meg luxuséttermezzetek havi egyszer (az ő kontójára, természetesen)
Úgy fair.
"A magyar férfiak 95%-a megijed, mert szexisták, az otthoni irányítás más, mert ott meg elvárás, hogy a nő ráizzadt köténykében süssön-főzzön, amíg ők a meccset üvöltve (no és persze zsidózva) nézik végig."
Ez azt jelenti, hogy a magyar férfiak 5%-a van párkapcsolatban?
Semmi ilyen hülyeséget nem várok el egy férfitól
Nekem ne vegyen ajándékokat ,ékszert meg egyéb kacatot vagy gazt mert nem szertem pláne nem egy férfitól
Nem kell hogy helyettem cipelje a szatyrokat van két erős kezem megtudom oldani nem szorulok rá
Nem kell hogy cipeljen a kis kocsijával sehova mivel ott a BKV nekem az tökéletesen megfelelő.
Nem kell hogy bárhova is saját pénzéből vigyen el mert nekem is van fizetésem
Utazás, nyaralás közösen fizetve úgy benne vagyok de másképp nem
Semmi ilyet nem várok el egy férfitól amit te leírtál mert nincs apa komlexusom
Nem vagyok #sugarDaddy fan
Igyekszem mkndnert saját magamnak megteremteni nem pedig úgy hogy egy férfin eloskodom tartatom el magam
Lehet hogy nem tudok mindet megvenni magamnak egyből amit szeretnek de inkább gyűjtők és sporolok mint hogy egy férfi vegyen nekem bármit is
Sértene az önerzetem a buszeksegem
Engem egy férfi se alazzon ezekkel
Saját lakásra is gyűjtők egyedül önállóan , nem akarok senkitől függni
Ez így fair.
Bár jó kérdés, hogy mi a helyzet, ha születésnapod van? Nem akar megalázni béna ajándékokkal... Írjon egy verset? ("Lisa is your birthday, happy birthday Lisaaaa...")
Nem szeretem ezeket az értelmetlen ajándékozásokat
Soha nem vártam el senkitől amikor kapcsolatba voltam hogy vegyen nekem bármit is. Nekem sokkal jobban esik az ha tudom hogy én dolgoztam meg érte én vettem meg jobban értékelem.
Szulinapom meg sosem érdekelt , adjon egy tábla csokit is viszlát nem kell ezt túldramatizálni meg nagy költségekbe menni
Nem szeretek ajándékot kapni azert irtam
Ékszereket alapból nem szeretek egyet sem hordok
Luxus termékeket sem igazán használok
Nem engedhetem meg ezeket magamnak akkor miért is kene elvárnom egy férfitól hogy ezeket megvgye nekem? Az nem lenne igazságos
Egyrészt nem ijedünk meg az ilyen nőktől. Bár az nekem sem tetszene, ha pl sokkal izmosabb lenne tőlem a nő. A többi tulajdonsággal viszont semmi gond.
Aki a munkehelyén irányít, az otthon lehet akár alárendelt helyzetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!