Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, megijedtek? Ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megijedtek? Ha igen, miért ilyedtek meg egy tőletek valamiben erősebb, vagy ügyesebb, vagy okosabb nőtől?

Figyelt kérdés
Pl ha ő vezetö beosztásban dolgozik, vagy ha magabiztos, megállja a helyét.
2018. máj. 17. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7%

#1 és #9

Gyenge trollkodás. Az "XD" nélkül hitelesebb lett volna, de még akkor is gyenge.

2018. máj. 17. 22:29
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

#9 arról a nő is tehet hogy ezt hagyja és megengedi a férfinak

Velem egy férfi se tudna ezt megtenni

Senki csicskaja ,rabszolgaja nem vagyok

Nem azért születtem nőnek hogy elvileg akit szeretek arra süssek fozzek mossak takaritsak míg ő a tőkét vakarja a tv előtt .

Házimunkát fele fele arányban kell elosztani

2018. máj. 17. 22:31
 13/25 anonim ***** válasza:
21%

De remélem tőle se várod el, hogy hozzon-vigyen a kocsijával, hurcoljon minden szatyrot egyedül vásáráláskor, vegyen neked ékszert meg luxuséttermezzetek havi egyszer (az ő kontójára, természetesen)

Úgy fair.

2018. máj. 17. 22:33
 14/25 anonim ***** válasza:
46%

"A magyar férfiak 95%-a megijed, mert szexisták, az otthoni irányítás más, mert ott meg elvárás, hogy a nő ráizzadt köténykében süssön-főzzön, amíg ők a meccset üvöltve (no és persze zsidózva) nézik végig."

Ez azt jelenti, hogy a magyar férfiak 5%-a van párkapcsolatban?

2018. máj. 17. 22:42
 15/25 anonim ***** válasza:
27%
Nem ijedek meg tőle, de túl komolyan sem veszem mert úgy gondolom, bármikor talál nálam jobbat és, hogy ő maga is hasonló szinten lévő férfit keres minimum amit én már nem tudok megütni úgysem.
2018. máj. 17. 22:56
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Semmi ilyen hülyeséget nem várok el egy férfitól

Nekem ne vegyen ajándékokat ,ékszert meg egyéb kacatot vagy gazt mert nem szertem pláne nem egy férfitól

Nem kell hogy helyettem cipelje a szatyrokat van két erős kezem megtudom oldani nem szorulok rá

Nem kell hogy cipeljen a kis kocsijával sehova mivel ott a BKV nekem az tökéletesen megfelelő.

Nem kell hogy bárhova is saját pénzéből vigyen el mert nekem is van fizetésem

Utazás, nyaralás közösen fizetve úgy benne vagyok de másképp nem

Semmi ilyet nem várok el egy férfitól amit te leírtál mert nincs apa komlexusom

Nem vagyok #sugarDaddy fan

Igyekszem mkndnert saját magamnak megteremteni nem pedig úgy hogy egy férfin eloskodom tartatom el magam

Lehet hogy nem tudok mindet megvenni magamnak egyből amit szeretnek de inkább gyűjtők és sporolok mint hogy egy férfi vegyen nekem bármit is

Sértene az önerzetem a buszeksegem

Engem egy férfi se alazzon ezekkel

Saját lakásra is gyűjtők egyedül önállóan , nem akarok senkitől függni

2018. máj. 17. 22:57
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez így fair.

Bár jó kérdés, hogy mi a helyzet, ha születésnapod van? Nem akar megalázni béna ajándékokkal... Írjon egy verset? ("Lisa is your birthday, happy birthday Lisaaaa...")

2018. máj. 17. 23:01
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ezeket az értelmetlen ajándékozásokat

Soha nem vártam el senkitől amikor kapcsolatba voltam hogy vegyen nekem bármit is. Nekem sokkal jobban esik az ha tudom hogy én dolgoztam meg érte én vettem meg jobban értékelem.

Szulinapom meg sosem érdekelt , adjon egy tábla csokit is viszlát nem kell ezt túldramatizálni meg nagy költségekbe menni

Nem szeretek ajándékot kapni azert irtam

Ékszereket alapból nem szeretek egyet sem hordok

Luxus termékeket sem igazán használok

Nem engedhetem meg ezeket magamnak akkor miért is kene elvárnom egy férfitól hogy ezeket megvgye nekem? Az nem lenne igazságos

2018. máj. 17. 23:10
 19/25 anonim ***** válasza:
a beosztás az beosztás mindegy milyen szinten...tőlük sem félek viszont a számomra igazán izgi nőnek vannak függetlenedési törekvései
2018. máj. 17. 23:39
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt nem ijedünk meg az ilyen nőktől. Bár az nekem sem tetszene, ha pl sokkal izmosabb lenne tőlem a nő. A többi tulajdonsággal viszont semmi gond.

Aki a munkehelyén irányít, az otthon lehet akár alárendelt helyzetben is.

2018. máj. 17. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!