Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves srácok! Megijedtek a korkülönbségől?
Szerintem ez egyáltalán nem probléma. Akkor lenne az ha mindketten fiatalabbak lennétek és akkor kisebb lenne az arány pl. 18/12=1.5, de 32/26~1.23
Ne agódj, ha szeretitek egymást, akkor nem lesz gond^^
Matek szakos srác
Nálunk több mint háromszor ennyi a korkülönbség (én vagyok a fiatalabb) és teljesen minden okés, abszolút nincsenek generációs gondok :)
Az érettség nem korfüggő.
matekszakos!
te pedo vagy?? LOL mért 12vel számoltál? mikor simán vehetted volna a 26-20at is -.-
Amúgy meg ha "csak most" tudta meg a srác mennyi idős vagy,az azt jelenti,hogy eddig bejöttél neki független a korodtól.És még mindig jobb elmondani az igazat,mint hazudozni.De szerintem ezek után sem lehet belőle probléma.
Kedves "A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:27" Válaszoló!
Éppen arra akartam utalni, hogy mivel a 18/12 hányadosa túl nagy szám, az már nem elfogadható. Nem mondtam, hogy az lenne az alsó határ. Én azt állítottam, hogy az nem jó, pont mint te. Ha egyezik a véleményünk, akkor nem értem, hogy miért kötsz bele -.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!