Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25-30 közötti férfiak megijedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 közötti férfiak megijedtek párkeresésekor ha a nő egyedül él és nagyon rend van a lakásában?

Figyelt kérdés
Tehát ha ügyel a rendre?
2017. júl. 26. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem, miért meg kéne?
2017. júl. 26. 06:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én mondjuk férfibe vagyok ilyen, hogy olyan rend van a lakásba/házba, hogy tanítani lehetne és én is egyedül élek.

25F

2017. júl. 26. 06:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért, ha azt írják, hogy igen, akkor odaköltöztetsz valakit és kupit csináltok? :)
2017. júl. 26. 06:47
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Én igen. Nem szeretek múzeumban élni. 1-2 ruhadarab, újság, könyv, pohár, stb, legyen már szanaszét. Nézzen már úgy ki, mintha laknának ott.
2017. júl. 26. 06:59
 5/13 anonim ***** válasza:

fordítsuk meg:

26 éves srác vagyok. egyedül élek, rendet tartok a kis lakásban. modern bútorok stb. Jól főzök, gyakran lepem meg akit felhívok hozzám egy egy magam készítette kajával.

Eddig akit így sikerült felinvitálni (2 nő, fél év alatt, gyatra de ez van) szinte csúnya szóval köpni nyelni nem tudtak, lenn maradt az álluk. Pedig nem a kedvükért volt kitakarítva stb hanem mindig így élek.

Szóval én nem "lepődnék" meg ezen, sőt plusz pont lenne.

26/F

2017. júl. 26. 07:16
 6/13 A legrosszabb ***** válasza:
Pár évvel 30-on felüli vagyok ugyan, de egyáltalán nem ijednék meg ettől, ugyanis nálam is katonás rend szokott lenni. Mindennek meg van a maga helye és amúgy meg nem is tűrném, hogy bárki ebbe belepiszkítson. Ezt valaki vagy elfogadja, vagy viszlát.
2017. júl. 26. 07:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, a férfiak és a nők egyaránt a retkes kuplerájra gerjednek...
2017. júl. 26. 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Nőként írom,hogy normál esetben,mindkét nemnél előny.
2017. júl. 26. 07:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, sokkot kapnék hirtelen, hogy van még rendszerető nő. 😂
2017. júl. 26. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem az lep meg, hogy manapság plusz pont, ha valaki nem kuplerájban él.

25/F

2017. júl. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!