Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megijedtek? Ha igen, miért ilyedtek meg egy tőletek valamiben erősebb, vagy ügyesebb, vagy okosabb nőtől?
Hé, épp előbb írtam ki egy kérdést, de ilyesmi nem volt benne.
Én kifejezetten örülök neki, szerintem jó az ha a nők irányítanak.
No de én tuti, hogy túl liberális vagyok a nagy Bruce Springsteen rajongásommal meg minden XD
En nem ijedek meg az ilyen kaliberu noktol nem gondolom hogy lenne barmitol tartani.
Ui: a kerdesedben viszont a "ly" - vel irt megijedek szonal felszisszentem
:D
A magyar férfiak 95%-a megijed, mert szexisták, az otthoni irányítás más, mert ott meg elvárás, hogy a nő ráizzadt köténykében süssön-főzzön, amíg ők a meccset üvöltve (no és persze zsidózva) nézik végig.
1-es hozzászóló voltam :)
Én legutóbb attól ijedtem meg, hogy egy kicseszett nagy pók volt a hasamon. Az este már nem tudtam aludni, hiába intéztem el a bestiát.
Miért kellene megijednem egy vezető beosztású nőtől? Miért kellene az ügyességétől-eszétől tartanom? Nekem nem lesz kevesebb, hogy neki több van.
Te mit szívsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!