Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik tv sztárokat majmolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik tv sztárokat majmolnak azzal a tudattal, hogy így majd könnyebben találnak párt mégis mit gondolnak, hogy Woody Allen-t a két szép szeméért szeretik a nők?

Figyelt kérdés
Bár személy szerint nem majmolok senkit, de így belegondolva simán beillenék a sztárok közé. Bohém vagyok, laza, individualista, van pénzem, élvezem az életet, utazgatok ,síelek, tengerpartokon döglök, elit helyekre járok, eszem iszom mulatok. Aztán mégsem találok barátnőt, mert a nők 99,999999999%-a nem is tud a létezésemről. A sztárokra nem azért buknak olyan sokan mert jól néznek ki, vagy annyira szuper személyiségük lenne, még csak nem is a pénz miatt, hanem szimplán abból az egyszerű okból kifolyólag, mert sokkal többen ismerik őket. A párkeresési esélyek lényegében azon múlnak, hogy mennyi emberrel ismerkedsz, minél többet ismersz meg, annál több esélyed van. Én pl. tele vagyok lóvéval, helyes a pofám is, aztán mégse kellek senkinek, mert egy introvertált, otthonülős magamnak való egyén vagyok, aki nem túl gyakran jár társaságba.
2018. máj. 15. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy csak azért buknak a sztárokra, mert sokan ismerik õket, ezt nem tudom honnan vetted. Woody Allen lehet hogy nem valami nagy kinézet szempontjából, de vicces, szorakóztató teremtmény, aki megújította a film mūvészetet. Sok minden van a személyiségében is, habár igazából senkit sem kell idealizálni a sztárok világából.

Más esetekben ha valakit nem is a személyisèèrt, de a szuper személyiség látszatáért szeretnek. Nem csak az számít, hogy hányan ismernek, hanem milyennek ismernek? Vannak negatív értelemben “híres” emberek, rájuk senki sem bukik. A sztárok mindenképp kiépítik az imidzsük, ami alapján imádják õket; ez lehet: valós kép, részben valós, akár teljesen valótlan.

Vannak akik simán kiábrándulnak egy sztárból, ha a kirakat mögé néznek, de sajnos sok a felszínes ember is, aki pusztán a hírnév miatt is szeretni tudna valakit és nem érdekli õt, hogy az valójában milyen ember.

2018. máj. 16. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Már bocs, de a sztárok nem otthonülõsek.

Kicsit emlékeztetsz az egyik ismerõsömre. Õ is zavarbaejtõ ellentmondásokban beszélt önmagáról, amin nehezen lehetett kiigazodni, de lényegében csak azt láttam rajta, hogy szeret nagyzolni, fényezni magát, a saját jellemrajzát valós dolgokra alapozva kicsit felnagyítani, eltúlozni. Elég gyerekesnek tartottam õt, aki nehezen viseli a hétköznapi szürkeségeket, ezért szereti mesébeillõen “kiszínezni” a történetét. De végülis átlagos, úgy valós megvilágításban.

Szerintem a megalomániád már abból kitūnik, hogy egy sima párkapcsolati témában jössz a sztárokkal. Aranyom, nem kell sztárnak lenned ahhoz, hogy simán találj egy párkapcsolatot. Errõl elég téves elképzeléseid lehetnek, mintha egy olyan kitalált világba élnél, ahol csak a sztároknak van barátnõjük. Nem kell a nõk nagy százaléka tudjon a létezésedrõl ahhoz, hogy legyen 1 barátnõd. Én is elég introvertált vagyok, de ha ritkán is eljárok társaságba, akkor is tudok ismerkedni, összejön valaki. Te meg ha annyira “bohém, laza” vagy, akkor kétlem, hogy ez ennyire lehetetlen legyen, tehát valamit itt nagyon eltúlzol és eldramatizálsz.

Amúgyis illenél bele a sztárok világába csak azért mert gazdag vagy és jól nézel ki.

2018. máj. 16. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
amúgy sem*, auto-correct
2018. máj. 16. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!