Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mégis mire számított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mégis mire számított az a lány a metróban szerintetek?

Figyelt kérdés

Utaztam a metrón egy ismerőssel és néha egy tőlem sréhen kb. 5 méterre lévő lány néha rám nézett és mosolygott, a szemem sarkából láttam de amikor visszanéztem akkor úgy csinált,mintha nem is Ő lett volna. Amikor Én néztem,akkor meg lesütötte a szemét És úgy mosolygott párszor.

Nem volt olyan a helyzet,hogy ott valami kialakulhatott volna, nem tudom mire számított mégis, mert olyan volt az egész,hogy valami miatt bejöhettem Neki,még megjegyezte az ismerősöm is,hogy miért néz az a lány.

Aztán az egyik megállónál csak úgy felpattant és leszállt sajnos nem ahol mi,de gondolom hogy kellemetlennek érezte volna,hogyha tovább utazik,mint a célja.

2018. márc. 6. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Semmire nem számított.
2018. márc. 6. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Lehet szimpatikus voltál neki, de nő létére nem fog kezdeményezni. Aztán idővel lehet le is tett róla, hogy nem történt semmi, így csökkent az értéked a szemében. Nyilván továbbutazni meg nem fog.

De az is lehet, hogy csak össze vissza bambult, és nem akart volna semmit.

2018. márc. 6. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, mason mosolygott.

Nekem is volt olyan, hogy eszembe jutott valami, es mosolyogtam rajta.

2018. márc. 6. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
5%

"de nő létére nem fog kezdeményezni"

Itt kezdődik a szexizmus :)

2018. márc. 6. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Ellenőrre.
2018. márc. 6. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Tetszettél neki. Ennyi.

Ez nem jelenti azt, hogy kezdeményezzen, sem azt, hogy azt szeretné, hogy te kezdeményezz vagy bármire is számítana.

2018. márc. 6. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ilyenkor azt várja, hogy kezdeményezz, ezért bátorít a mosolygással. Ilyenkor sokkal könnyebb, mintha nem mosolyogna.
2018. márc. 6. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
13%

Én ebből azt venném le, hogy valami vicces van rajtam, és azon röhög magában :D Elég rosszul tud esni. De hát ez én vagyok, nem akarom elvenni a kedved.

Amúgy szerintem semmire nem számított, nem szoktak a nők racionálisan gondolkodni :D

2018. márc. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!