Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mégis mire számított az a lány a metróban szerintetek?
Utaztam a metrón egy ismerőssel és néha egy tőlem sréhen kb. 5 méterre lévő lány néha rám nézett és mosolygott, a szemem sarkából láttam de amikor visszanéztem akkor úgy csinált,mintha nem is Ő lett volna. Amikor Én néztem,akkor meg lesütötte a szemét És úgy mosolygott párszor.
Nem volt olyan a helyzet,hogy ott valami kialakulhatott volna, nem tudom mire számított mégis, mert olyan volt az egész,hogy valami miatt bejöhettem Neki,még megjegyezte az ismerősöm is,hogy miért néz az a lány.
Aztán az egyik megállónál csak úgy felpattant és leszállt sajnos nem ahol mi,de gondolom hogy kellemetlennek érezte volna,hogyha tovább utazik,mint a célja.
Lehet szimpatikus voltál neki, de nő létére nem fog kezdeményezni. Aztán idővel lehet le is tett róla, hogy nem történt semmi, így csökkent az értéked a szemében. Nyilván továbbutazni meg nem fog.
De az is lehet, hogy csak össze vissza bambult, és nem akart volna semmit.
Lehet, mason mosolygott.
Nekem is volt olyan, hogy eszembe jutott valami, es mosolyogtam rajta.
"de nő létére nem fog kezdeményezni"
Itt kezdődik a szexizmus :)
Tetszettél neki. Ennyi.
Ez nem jelenti azt, hogy kezdeményezzen, sem azt, hogy azt szeretné, hogy te kezdeményezz vagy bármire is számítana.
Én ebből azt venném le, hogy valami vicces van rajtam, és azon röhög magában :D Elég rosszul tud esni. De hát ez én vagyok, nem akarom elvenni a kedved.
Amúgy szerintem semmire nem számított, nem szoktak a nők racionálisan gondolkodni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!