Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már feladva a reményt, mégis randi?
Ismerkedtünk a neten egy 23 éves lánnyal. (Én 29/F). Közben, ahogy ez a netes ismerkedésnél szokott lenni, ő mással is ismerkedett (én is, de hozzá hasonlót sem találtam). Írogattunk, telefonon beszéltünk, de személyes találkozóra akkor nem került sor, mert ő randizott egy másik férfival élőben, és őt választotta, ezt nekem becsületesen megírta. Mi közben olyan jó lelki összhangba kerültünk, hogy továbbra is írogattunk egymásnak, de érzelmi húrokat már nem pengettünk. Viszont annyira szerettem volna azért látni őt, hogy egyszer munka után ittunk egy kávét, majd rá két hétre még egyszer. Beszélgettünk, a lány gyönyörű, okos, intelligens, kedves, őszinte, művelt. Én beleszerettem. De semmi nem volt, még csak kéz megérintése sem. Többet nem találkoztunk, de írogattunk egymásnak. Fél év múlva egyik nap elmesélte (e-mailben), hogy szakítottak, nem részletezte, hogy melyikük kezdeményezte, és miért. Felhívtam, hogy találkozzunk, igent mondott.
Ugye most kellene rástartolnom? Már megbeszéltünk egy randit, szombat délutánra. Mennyire kellene most kezdeményeznem? Lényegében fél éve ismerjük egymást. Hívjam meg vacsorázni, így jó lenne? Voltatok már így, hogy reménytelennek tűnik, és mégis sikerül(het)?
Hát én nem tudom, de basszus, szívesen lennék a lány helyében:)
Hajrá!
3-as, ezt miért írtad a 2-es válaszolónak?
Nem értem.
Elnézést ha félreérthető voltam, nem akartam belekavarni semmibe.
Azért írtam, mert ha bp-i akkor mondtam volna neki, hogy meghívom egy kávé/süti-ra meg sétálhatnánk egyet közben megismerni a másikat :)
Nem zavar. Valami megfogott benne, fél éve már csak rá gondolok.
Azt pedig nem tudom, miért szakítottak. Még az is lehet, hogy Ő jött rá arra, hogy mégsem felel meg neki az a kapcsolat.
De ezt a ló meg a szamár dolgot se bánnám, mert alakult már ilyenből másnak is szép és tartalmas kapcsolat.
7-es, szerinte a részletekben van a lényeg: A lány elkezdett levelezni kettővel, aztán találkozott az egyikkel (aki nem a kérdező).
Jó, lehet kérdezni, hogy miért azzal találkozott, de hát valakivel előbb kell ,hogy találkozzon a kettő közül.
Ennél a lánynál szerintem annyi volt, hogy becsületesebb volt annál, hogy kettőt párhuzamosan "interjúztasson", és mikor úgy érezte, hogy oké neki a másik pasi, akkor a kérdezőt már nem "interjúztatta".
(Mert ahogy értelmezem, már csak a döntése, hogy a másik pasit választja, az után találkoztak személyesen, kérdező kérésére, hogy láthassa személyesen).
Szerintem vágjál bele, kérdező.
Ilyen alapon a lovas meg a szamaras dolgot rá lehetne húzni kb. minden döntésre az életben: állás, lakás vásárlás, stb. Egyszer döntünk, és lehet, hogy nem jól. Akkor vonuljon be zárdába, vagy jöjjön össze segg hülyékkel ezentúl?
Fiatal még különben is.
Kérdező, tényleg hajtsál rá, én szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!