Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak futólag szoktam találkozni egy lánnyal, hogy tudnék vele mégis több időt tölteni?
Figyelt kérdés
Egy főiskolára járunk, arra gondoltam mielőtt elhívom randizni, jó lenne vele egy nagyobb társaságban az iskolán kívül is találkozni, ez azonban régóta várat magára. Várjak, amíg egy ilyen buli bekövetkezik vagy egyszerűen csak hívjam el?2018. ápr. 19. 14:10
1/1 anonim válasza:
Hívd el! Nem vagytok már gyerekek. Ha szeretnél valamit tőle, lépj. Bár nem tudom manapság hogy megy, nem voltam fősulis :)
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!