Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik tv sztárokat majmolnak azzal a tudattal, hogy így
majd könnyebben találnak párt mégis mit gondolnak, hogy
Woody Allen-t a két szép szeméért szeretik a nők?
Figyelt kérdés
Bár személy szerint nem majmolok senkit, de így belegondolva simán beillenék a sztárok közé. Bohém vagyok, laza, individualista, van pénzem, élvezem az életet, utazgatok ,síelek, tengerpartokon döglök, elit helyekre járok, eszem iszom mulatok. Aztán mégsem találok barátnőt, mert a nők 99,999999999%-a nem is tud a létezésemről. A sztárokra nem azért buknak olyan sokan mert jól néznek ki, vagy annyira szuper személyiségük lenne, még csak nem is a pénz miatt, hanem szimplán abból az egyszerű okból kifolyólag, mert sokkal többen ismerik őket. A párkeresési esélyek lényegében azon múlnak, hogy mennyi emberrel ismerkedsz, minél többet ismersz meg, annál több esélyed van. Én pl. tele vagyok lóvéval, helyes a pofám is, aztán mégse kellek senkinek, mert egy introvertált, otthonülős magamnak való egyén vagyok, aki nem túl gyakran jár társaságba.
Erős ellentmondást vélek felfedezni a sztori első és utolsó fele között. Hogy jön össze a bohém, utazgatással tarkított életvitel és az otthonülős, befelé forduló természet? És mindez te vagy egy személyben? Skizo vagy?
2018. máj. 15. 22:51
2/13 A kérdező kommentje:
Minden évben 3-4 külföldi utazásra minimum elmegyek, minden hónapban 1-2x elmegyek valami minőségi elit étterembe...stb. ami magyar viszonylatban soknak számít. De egyébként a hétköznapok nagy részében otthon ülök, nem mozdulok ki.
2018. máj. 15. 22:54
3/13 anonim válasza:
Az igen öcsém neked is vannak ám gondjaid. Ha ilyen tökéletes életed van akkor miért rinyálsz itt? Szánalmas vagy az az igazság. Viszont van egy mondat amin megakadt a szemem:
"egy introvertált, otthonülős magamnak való egyén vagyok, aki nem túl gyakran jár."
Most saját magadnak mondasz ellent? Ember, ha már próbálsz valamit összerakni akkor azt csináld értelmesen.
ui.: 99,999999999%, hogy kamu
2018. máj. 15. 22:55
4/13 anonim válasza:
EN is csak ezt a ellent mondast szurtem le az egeszbol.Szerintem inkabb unalmas az eleted hiaba a ki vagyok mi vagyok szemelyiseged , nincs semmi erteked es semmi mas a penzen es a nagy kepusegen kivul.
2018. máj. 15. 22:57
5/13 A kérdező kommentje:
Otthonülve is lehet élvezni az életet, rengetegszer van, hogy a kaját is rendelem. Ritkán mozdulok ki, de akkor megadom a módját.
2018. máj. 15. 22:58
6/13 anonim válasza:
Woody Allen-t nem szeretik a nők. Ha a fiatal Woody, DiCaprio, Svárceneger, Pachino meg Harrison Ford elmennének csajozni - aznap csak Woody szorulna a markára.
2018. máj. 15. 22:58
7/13 A kérdező kommentje:
Ez honnan jön ez a hülyeség, hogy aki élvezi az életet és évente eljár több utazásra meg jobb helyekre az csak extrovertált lehet????!
2018. máj. 15. 23:00
8/13 anonim válasza:
#7 Te igazából egy tök jó alapanyag lennél a nőknek, csak nem tudsz róla. Adott egy - a leírás alapján - feltehetően cseppet sem unalmas személyiség, aki biztosítani tudna a barátnőjének egy boldog életet. A problémát inkább abban látom, hogy önző lehetsz, csak a saját kielégülésed, boldogságod hajszolását tartod fontosnak. Azt kéne elérned, hogy helyet szoríts ebben a sztoriban egy nőnek is. Ez lenne az igazi kihívás neked, nem egy hegycsúcs megmászása vagy éppen egy onnan való lesiklás.
2018. máj. 15. 23:43
9/13 anonim válasza:
Na ja, mert az övét kellene csak fontosnak tartania.
2018. máj. 15. 23:50
10/13 A kérdező kommentje:
"Te igazából egy tök jó alapanyag lennél a nőknek, csak nem tudsz róla"
Vagy éppen ők nem tudnak rólam...
Egyébként az önzőségben igazad van, abban is, hogy túl sokat foglalkozom magammal, annál kevesebbet másokkal. Bár ha lenne egy komoly barátnőm, akkor ő is ugyanolyan fontos lenne számomra, mint saját magam és együtt szarnánk le az emberek többi részét:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!