Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért rinyálnak az elutasítások miatt folyton? Csak őket érheti elutasítás szerintük?
Figyelt kérdés
Társkeresőzöm egy ideje, és igen, nőként simán ráírok a nekem tetsző pasikra. Nem tartom magam ronda nőnek, sőt, igényes és csinos vagyok, de így sem jövök be mindenkinek, és többször kaptam elutasító levelet/ nem kaptam választ. Mindez földhöz kellene vágjon, ahogy néhány itt rinyáló pasit?2018. máj. 6. 09:26
31/33 anonim válasza:
Nem erről van szó, hanem egy apa nem nevelné ilyennek a fiát. Az ilyen, akit az anyja nevelt ilyennek.
Ilyen szövegértéssel lesznek ennél nagyobb problémáid is ;)
32/33 anonim válasza:
27-es és ha nem vagyok jóképű, hogyan változzak meg? Arcplasztika?
33/33 anonim válasza:
Ó utolsó elötti neked meg pont azért vannak már problémáid mert azt hiszed a magyar férfiak azért nem képesek kommunikáció terén brillírozni mert az anyjuk nevelte őket ilyennek.Mindkét szülő neveli a gyerekét legjobb tudomásom szerint.Ugyhogy ne ebben keresgélj.Egyszerűen a beszédkészség hiánya megmutatja az inteligenciaszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!