Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik miért rinyálnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért rinyálnak az elutasítások miatt folyton? Csak őket érheti elutasítás szerintük?

Figyelt kérdés
Társkeresőzöm egy ideje, és igen, nőként simán ráírok a nekem tetsző pasikra. Nem tartom magam ronda nőnek, sőt, igényes és csinos vagyok, de így sem jövök be mindenkinek, és többször kaptam elutasító levelet/ nem kaptam választ. Mindez földhöz kellene vágjon, ahogy néhány itt rinyáló pasit?
2018. máj. 6. 09:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
egy hónap alatt irsz pasiként 20 levelet. Abból 1 letilt, 1 nem-et mond, a többi nem válaszol. És akkor meg ki is fizettem ezt. Ugye jó érzés nem?
2018. máj. 6. 14:38
 22/33 anonim ***** válasza:

Igen, nagyreszt minket érint. En mar megszamolni sem tudom hany lányra irtam, atlagosakra, es nem fotó alapjan. Söt, ha van bemutatkozója, ir par sort, jobban felfigyelek rá, mint egy magamutogato cicababára. Nem sablon szöveggel indítok, de eddig 100ból jó ha 2-3 valaszt kaptam....van olyan aki csak elolvassa, de még azt se irja h ,,bocs nem". Ez az elszomoríto 😕

30f

2018. máj. 6. 19:57
 23/33 anonim ***** válasza:
Úgy megnéznék az ilyen férfiakról egy fotót, akik azon versenyeznek MINDEN ÁLDOTT NAP, hogy kinek nehezebb a társkeresés. Tutifix, hogy nem csúnyák.
2018. máj. 7. 06:05
 24/33 anonim ***** válasza:
Engem mondjuk kifejezetten irritál, ha egy nő kezdeményez, nem tartom jó ötletnek. Szeretek én kezdeményezni, és ebből nem adok alább.
2018. máj. 7. 06:18
 25/33 anonim ***** válasza:
#23 Nem mondom, hogy nincs nálam rondább ember, de ahhoz betegség, baleset vagy születési rendellenesség kell. Nemcsak a tükörbe nézve mondom ezt, hanem visszajelzések alapján is. Képet nem mutatok, mert volt már, aki visszaélt vele.
2018. máj. 7. 07:32
 26/33 anonim ***** válasza:

ma 06.05. ++++++

Volt már itt nem egy ilyen "csúnya" fiú, aki képet is megosztott magáról, kicsivel jobb frizurával és kevésbé életunt ábrázattal akár jóképűnek is mondható lett volna.

2018. máj. 7. 08:06
 27/33 anonim ***** válasza:
Ne sírjatok fiúk! Ha ronda vagy és dagadt akkor neked nem jár ebben az èletben nő! Vagy változz meg!
2018. máj. 7. 10:07
 28/33 anonim ***** válasza:
Rinyagépek az a bajuk.Hiába mondjuk nekik hogy változtatniuk kéne a hozzáállásukon mert se romantika se semmi érdemleges amit nyújtani tudnak.Meg kb mi nők udvarlunk nekik.Beszédkészségük nulla.Akkor se változtatnak.Inkább rinyálnak hogy azért kapnak visszautasítást mert minden lánynak csak a helyes pasik kellenek meg pénzéhes minden magyar nő.Érdekes én nem vagyok pénzéhes.Mégsem lehet találni normálisat.Arra nem veszik a fáradtságot hogy felmérjék ki az akinél esélyük van.Elég ha az egyik ismerősömre mosolyogva köszönök már is elkezd nekem irogatni facebookon.Azért is kapnak főként ennyi visszautasífást mert azt hiszik hogy minden nőnél esélyük van.Pedig nincs.Egy szép és tanult nőnél nem lesz esélye egy tanulatlan és előnytelen kinézetű pasinak.Rám is olyanok írtak rám az utóbbi időben hogy csak pislogok hogy ez honnan gondolja hogy esélye van egyáltalán.....50-es vagy randa röviden.De olyan nagy magabiztossággal irogatnak az ilyenek hogy legszívesebben megkérdezném van e otthon tükör?!:)Amíg idáig se jutnak el hogy rájöjjenek hogy nincs minden nőnél esély addig bizony rinyálni is fognak mert folyton visszautasításba ütköznek.Na a másik amire még annál is képtelenebbek amikor nem veszik észre hogy nem érdekel.Pedig volt akinek kb tőmondatokban válaszoltam.Igen vagy nem.Vagy vissza se írtam.Mégis egyfolytában irogatott.Utálok bunkó lenni.Meg bunkón leterelni a másikat.De már nem maradt más.Olyan szinten nem veszik a lapot hogyha nem érdekel valaki.Szó szerint az egyik ilyen értetlent már majdnem levegőnek kellett néznem hogy kapcsoljon.Szólt hozzám azt nem válaszoltam.Hanem az ismerősömtől kérdeztem.Meg kb rezzenéstelenül.De ez kb 1 év után.1 év alatt se vette észre hogy semmi esélye.De emellé a tükrös dolog is igaz lett volna rá.Na ezért rinyálnak drágám.Mert nem mérik föl hogy kinél van esélyük.Meg nem veszik észre magukat ha nem tetszenek.Emiatt minket meg bunkókká tesznek mert máshogy nem tod lepattintani.Azt így folyton kapják a visszautasítást.Meg úgy egyáltalán ahogy közelíteni akarnak.A részeg és ki ha én nem stílusúak például.Normális nő olyannal nem áll szóba.Ők meg azt hiszik akkor menők.Borzasztó
2018. máj. 8. 03:32
 29/33 anonim ***** válasza:
43%

"Meg kb mi nők udvarlunk nekik.Beszédkészségük nulla."

Csak annak nulla, akit az anyja úgy nevel...

2018. máj. 8. 12:30
 30/33 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó.Értem tehát az apa nem vesz részt a gyerek nevelésében.Na pont ezért nem kelletek senkinek
2018. máj. 8. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!