Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik olyan, hogy egy nő CSAK szexet akar?
Figyelt kérdés
Az én megfigyelésem, hogy a nőknél a szex nem öncél. Szeretik, de tudnak nélküle élni, és ha a többi dolog (szeretet, tisztelet, bizalom stb.) nincs meg, akkor nem is igénylik. Míg bizonyos férfiak embert is ölnének egy dugásért. Mostanában mégis sokat hallom nőktől, illetve nőkről, hogy "szexkapcsolatot" vagy "csak egy éjszakát" akarnak. Tényleg van ilyen a nőknél, vagy csak bebeszélik maguknak, hogy ez jó nekik? Mert én nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő tényleg erre vágyjon... nem azt, hogy szexre, mert arra nyilván mindenki vágyik, hanem hogy CSAK szexre, és semmi másra.
#27 Igen, valószínűleg jobban tudod, hogy én boldog vagyok-e így, mint én magam. Kösz, hogy szembesítettél azzal, hogy kiégett vagyok, eddig nem tudtam :D De akkor mostantól, mikor egy izmos, jóképű fickóval szexelek egy nagyot, majd elejtek egy könnycseppet boldogtalanságomban, amíg a kapcsolatban élő barátnőim hisztijeit hallgatom, merthogy állandóan van valami nyűg egy kapcsolattal.
2018. ápr. 30. 18:54
32/38 A kérdező kommentje:
#28: Na, én pont így képzeltem. Ezt, amit te leírtál, el tudom képzelni, de akkor ez viszont nem teljesen érzelemmentes. Azon nem lepődöm meg, hogy ez meghaladja a legtöbb férfi képességeit, hiszen egy ilyen kapcsolat fenntartásához sok érzelmi intelligencia kell. Viszont azt nagyon is el tudom képzelni, hogy egy nő ilyenre vágyjon, még ha nehéz is megvalósítani, talán még nehezebb, mint egy rendes kapcsolatot.
2018. ápr. 30. 18:58
33/38 A kérdező kommentje:
még mindig #28-nak: Megjegyzem, férfiként is sokkal inkább el tudnám képzelni, hogy egy ilyenben legyek benne, mint hogy alkalmi partnereim legyenek. Nyilván nem lenne ez sem fájdalommentes (mivel TELJESEN nem lehetnénk soha egymáséi, úgy, mint mondjuk egy házasságban), de a kapcsolat ILLÚZIÓJA egy kedvelt vagy szeretett személlyel még mindig jobb, mint mondjuk a személytelen, érzelemmentes szex alkalmi partnerekkel, vagy akár mint egy rossz párkapcsolat.
2018. ápr. 30. 19:04
34/38 anonim válasza:
31 Én nem záram azt ki, hogy valaki ne érezze így boldognak magát. Vannak akik attól boldogok, hogy azt nézik ahogy valaki a feleségüket dugja... Ehhez képest nem nagy dolog az, hogy néhányan nem igényelnek tartós kötődést másoktól vagy mások iránt és bőven elég az a boldogságukhoz, hogy néha valaki, aki megüt egy bizomyos szintet lefeküdjön velük. Vannak ilyenek.
De a legtöbb ember nem ilyen és lélekben többre vágyik. Szerintem jóval több nő égette már meg magát az alkalmi dugásokkal, mint ahány nem bánta meg és örömét lelte bennük.
2018. ápr. 30. 19:23
35/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: örülök, hogy így gondolod, mert én is valami hasonlót sejtek. De persze nincs jogunk kétségbe vonni azok állítását, akik azt mondják, hogy így boldogok. Felnőtt emberek, hadd éljék a saját életüket a saját preferenciáik szerint.
2018. ápr. 30. 21:05
36/38 anonim válasza:
32: Igen.
Az illető ismerősödre talán az a megoldás, hogy szenvedélybeteg.
Talán gyerekkorában szexuális rabszolga volt, és utána, bármilyen _saját_ választással megélt szexuális együttléte jobb, és minél több együttlétre gyúrva az újabb élmények felülírják és feledtetik a korábbiakat.
10-es skálán a mínusz 8-ra nagyon is jó a plusz 4!
2018. máj. 20. 01:47
37/38 anonim válasza:
26: Engem pl. egy 1 milliós skálán 0 közelében mozgat a fagyizás és a sorozatok, míg az emberekkel való beszélgetés és a szerelmi élet mozgatórugói 1 millió fölött jóval. Mások vagyunk.
2018. máj. 20. 02:18
38/38 anonim válasza:
Létezik. A nő csak szexet vagy barátságot extrákkal akar akkor, amikor a férfi komoly kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!