Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik olyan, hogy egy nő CSAK szexet akar?

Figyelt kérdés
Az én megfigyelésem, hogy a nőknél a szex nem öncél. Szeretik, de tudnak nélküle élni, és ha a többi dolog (szeretet, tisztelet, bizalom stb.) nincs meg, akkor nem is igénylik. Míg bizonyos férfiak embert is ölnének egy dugásért. Mostanában mégis sokat hallom nőktől, illetve nőkről, hogy "szexkapcsolatot" vagy "csak egy éjszakát" akarnak. Tényleg van ilyen a nőknél, vagy csak bebeszélik maguknak, hogy ez jó nekik? Mert én nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő tényleg erre vágyjon... nem azt, hogy szexre, mert arra nyilván mindenki vágyik, hanem hogy CSAK szexre, és semmi másra.

2018. ápr. 30. 16:50
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

De ha ezek a férfiak boldogok ettől, a nők miért nem lehetnek? Vagy te is azt hiszed, hogy tőled vesznek el valamit?

Mert komolyan mondom, vadidegen emberek életén meg érzelmi világán ennyit gondolkodni...

2018. ápr. 30. 18:04
 22/38 A kérdező kommentje:
Hát, te is itt gondolkodsz velünk együtt... :D Akkor csak van ezen a dolgon gondolkodni való...
2018. ápr. 30. 18:07
 23/38 anonim ***** válasza:

Létezik.

Ráadásul aki ilyen szeretői viszont tart fenn az nem egy pasival kavar egyszerre. A nők is szeretnek szexelni csak nem akárkivel, összegyűjtenek néhány telefonszámot akikkel jól működik a kémia és néha találkoznak. Nem akarnak függeni senkitől, nem szorulnak más anyagi támogatására, azért találkoznak férfiakkal mert vagy társaságra vágynak(mondjuk táncolni akarnak) vagy a szex.

Volt ilyen nővel kapcsolatom, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor aludtam vele együtt kb 1 év alatt, mindig kirakta a szűrömet éjszaka közepén mondván hogy pihenni akar.

40F

2018. ápr. 30. 18:24
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha annyira leneznem a nőket akkor nem vittem volna tegnap is szal virágot, 12 óra munka után, atnyargalva a fél városon, annak a nőnek akit még bár nem ismerek annyira, de nem kizárt, hogy akár még komoly kapcsolatot is el tudnék vele képzelni.

Én főleg a képmutató hozzáállást nem partolom ami itt elég gyakran előfordul. Meg az nem tetszik, hogy kimondottan ebben a kérdésben baromi nagy kettős mérce áll fenn (ha nem néz ki adoniszkent a férfi) és emiatt én is nagyobb mértékben vagyok frusztrált és kiteljesedni sem tudok úgy ahogyan szeretném.

2018. ápr. 30. 18:31
 25/38 anonim ***** válasza:
65%

“Arról nem vagyok meggyőződve, hogy ezek nők boldogok ettől.”

Szerinted mi a francért csinálnák, ha nem tenné őket boldoggá? De amúgy is szerintem nem tartozik senkire, ki mit miért csinál, ő dolguk :D

2018. ápr. 30. 18:36
 26/38 anonim ***** válasza:
74%

"Hát, te is itt gondolkodsz velünk együtt... :D Akkor csak van ezen a dolgon gondolkodni való..."

Rajtad van gondolkodni való, virágszálam. Hogy egy ilyen szép napon nem mész el egyet fagyizni, vagy nézel 100 sorozat közül egyet, hanem ál-sajnálod a nőket, akiktől nem kapsz puncit.

2018. ápr. 30. 18:41
 27/38 anonim ***** válasza:
51%

19-es vagyok. Ismerek sok ilyen férfit és ezáltal sok ilyen nőt is.

Összességében nem mondanám, hogy ez boldoggá teszi bármelyik nem tagjait is. Persze a férfitáraim egy része önbizalmat szed ebből és büszkék rá, hogy sikerült megdugni ezt is meg azt is. Tudok olyat aki tucatnyi nőt megdug, havonta másokat, közben meg egy világ vége hangulatú egyén sokszor. Néha mély depresszió is látszik rajta és akár rinyál is, hogy nincs rendes barátnője. A nők nem igazán szokták büszkeséggel hirdetni, hogy kit szoptak le vagy ki dugta meg őket.

Ezektől az ismerősöktől szoktam hallani, hogy sok csaj a partnereik közül igazából ki van égve és lélekben roncsok. Ha valaki huzamosabb időn keresztül időhiány vagy bármi más miatt összejár egy számára megfelelő partnerrel testiség céljából az még kijöhet pozitívan. Nem lesz akkora kielégülés mint egy rendes kapcsolatban, szerelemben, de nem feltétlenül lélekromboló hatású.

Megfelelő személlyel, lefixáltan, tartósan, odafigyeléssel működhet egy laza kapcsolat.

De azok akik csak ilyen lenge dolgoknak élnek, több embertől is csak ennyit kapnak és csak ennyit adnak azok szinte biztos, hogy többségében kiégett és boldogtalan emberek.

2018. ápr. 30. 18:43
 28/38 anonim ***** válasza:

Nem fér bele az életembe egy kapcsolat, amúgy is 10 évente egyszer mozgat meg valaki komolyabban.

Viszont én nem pusztán egy kis szexre vágyom(illetve legtöbbször nem). Nem akarnám, hogy kidobjanak utána, hogy idő van, vagy ne öleljenek át, ne érdeklödjenek a napom felöl, vagy ne mondhassak el valamit, ami épp foglalkoztat.

Szerintem a szexkapcsolatokat tartó nők nem érzelemmentes dugásra vágynak, csak egyszerűen szeretnék, ha valaki foglalkozna velük anélkül, hogy túlzott elvárásai(közös élet, idöbeosztás, számonkérések) lennének.

Számomra egy szexkapcsolat olyasmi, mint egy rendes, valakivel, aki emberként is szívesen van velem és akinek élvezem a társaságát én is, csak bármiféle kötöttség és elvárás nélkül.

De még ez is meghaladja a férfiak képességeit..

2018. ápr. 30. 18:51
 29/38 A kérdező kommentje:

"Ha valaki huzamosabb időn keresztül időhiány vagy bármi más miatt összejár egy számára megfelelő partnerrel testiség céljából az még kijöhet pozitívan. Nem lesz akkora kielégülés mint egy rendes kapcsolatban, szerelemben, de nem feltétlenül lélekromboló hatású.

Megfelelő személlyel, lefixáltan, tartósan, odafigyeléssel működhet egy laza kapcsolat"

Ezzel maximálisan egyetértek. De ugye megegyezhetünk abban, hogy ez már nem CSAK szex, hiszen nyilván van valamiféle érzelmi kötelék is, ha nem is szerelem, de valami van testi vágyon kívül is.

Ami számomra valószínűtlen, az a CSAK szex.

Hogy a kedves 25-26-os válaszolónak is feleljek: nem sajnálok én senkit az ég világon, és punciban is van részem, köszönöm. :D Csak szeretnék megérteni valakit (igazából egy konkrét személyt), és azt hiszem, közelebb kerültem a megoldáshoz. :D

2018. ápr. 30. 18:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Létezik,csak tárgyként tekintek már a férfiakra.
2018. ápr. 30. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!