Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors kérdés. Létezik, hogy egy lány csak azért mond igent 1. randira, mert nem akar megbántani? És 2. randi esetén mi a helyzet?
Vannak ilyen lányok, sőt a másodikra is elmennek csak lelkiismereti kérdés miatt. Nehogy megbántsanak aztán úgy járnak mint a #4es válaszoló. És nem lehet azt mondani, hogy a srác hibája volt, hogy lekapta.
Azt, hogy hányadán álltok látod a testbeszédén a randikon. Ha a másodikra is igent mond és a testi kontaktustól nem húzódik vissza (derekára teszed a kezed ha előtted megy, megsimogatod a vállát, stb) akkor egyértelmű hogy nem illedelmesség miatt van veled.
Szerintem ha alapjábavéve nem ismeritek egymást, akkor egy lány nemigen tudja eldönteni, hogy tetszel-e neki.......
Nem tudom, hogy mit vársz, de nem fogja az elsõ randi elõtt megjósolni, hogy bejössz-e neki... Tehát minimum az elsõ randiig elmegyek valakivel, minimum annyit lehet állítani ebbõl, hogy külsõleg tetszik..
Az illedelmességen túl... az esetleg képben van, hogy barátilag találkozik veled?:D Pl. vannak olyan fiúk-lányok akik nem beszélik meg tisztán, hogy mi van, nem mondják ki, hogy “ez egy randi”.
Voltam régen olyan helyzetben, hogy többször is találkoztam egy fiúval barátilag, eleinte semmi bizarr jelet nem észleltem rajta, nem közeledett testileg, de nagyon jól elbeszélgettünk, és ezért volt jó vele. Aztán kiderült, hogy õ többet akar és azt hitte, hogy én is “emiatt találkozok vele”. Pedig szó sem volt arról, hogy randi lett volna, õ valamiért mégis így értette:-/ de azt hiszem az én hibám, és le kell tennem a fiú-lány barátságokrólxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!