Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem, hogy néz ki a valóságban, hogy a csók jön úgyis magától vagy úgyis adja a helyzet?
Ez mit jelent? Akik írják, ők se tudják pontosan, de okosnak tűnik az ember, ha ezt hangoztatja.
Hogy néz ki ez a valóságban? Lehet fel se ismerem?
Rá van írva, hogy csókolj meg vagy micsoda?:D
Hogy adja a helyzet magát, meg mi az, hogy jön magától? Egyikünk se csinál semmit és egyszercsak megtörténik?
Jajjj anyám!
Közel kerültök egymáshoz, szó szerint. Valószínűleg egymásra fogtok nézni, elhalkultok vagy nem és egymás felé kezdtek hajolni, az a jelzés, hogy mehet a csók.
Így már vili?
Nem hiszem, hogy ez csak úgy megtörténne, márcsak azért sem, mert én ha zavarban vagyok akkor pofázom...
Akkor nálatok a partnered előbb felhívja rá a figyelmed, hogy "jön" és utána hajoltok egymáshoz közel, TE is elhalkulsz...
Hát ha hajlandó erre egy csaj is... :D
Ez olyan mintha a sínen állnál, es amikor jön a villamos, akkor nem maradsz ott előtte.
Kb. Ugyaígy adja magát, fölösleges a részleteibe belemerülni.
Olyanok miatt sem aggódsz, mint pl. szájszag? Nem tudom mennyire kínos, egy ilyen "magától jövő" szituban, ha "előbb kimegyek fogat mosni" vagy rosszabb esetben behány tőle...
csak te nem
téged biztos nem kar majd senki megcsókolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!