Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem, hogy néz ki a valóságban, hogy a csók jön úgyis magától vagy úgyis adja a helyzet?
Ez mit jelent? Akik írják, ők se tudják pontosan, de okosnak tűnik az ember, ha ezt hangoztatja.
Hogy néz ki ez a valóságban? Lehet fel se ismerem?
Rá van írva, hogy csókolj meg vagy micsoda?:D
Hogy adja a helyzet magát, meg mi az, hogy jön magától? Egyikünk se csinál semmit és egyszercsak megtörténik?
Nem kell ezt annyira túlbonyolítani. És igen, egy "tapasztalt" is csak annyit tud írni hogy jön magától.
Alapból én is könnyen zavarba jövök, főleg amikor fiatal voltam akkor mindig elpirultam, de valahogy csak sikerült a fiúknak megcsókolni, és amikor eljött a pillanat, akkor tudtam hogy mi van.
Ez benne van a levegőben. Mosolyog, a szemedet nézi, esetleg a szádat, és közeledik a fejetek, na bummm, ennyi :D
Hát, nem tudom hogy ez, hogy a francba jön másoknál. De nálam nem igy megy, ha a megfelelő pillanatra vártam volna, akkor meg most is szűz lennék, es itt sirankozok, miert ilyen valogatosak a csajok.
A legnehezebb randim, 7 óráig tartott, es vagy 20 szor akartam megcsókolni, az utolso fel órában sikerült. Jah igen elso randin, de nagyon végső esetben a második randin meg kell csókolni a lányt. Mert olyan gyorsan esel bele a barátzónaba, hogy észre sem veszed.
Hogyan? Hat nem ugy, hogy neki esel. Elő kell készíteni! Sokszor erintsd meg pl a derekát amikor mentek, erintsd meg a kezet, nézd meg a gyűrűt, megsimogatod a karját csak egy pillanatra. A randi elejen en mindig megszoktam ölelni, es puszit adok.
en ugy kezdem a randit, kérem a kezed. S kezén fogva sétálunk, oldja a feszültséget, be kerülsz a szemlyes terébe, a további erintesek, normálisak, pl a karján, hatan. Oké ezt szerintem nem sokan merik megcsinalni, nem is ajánlom senkinek, de randin eleg rámenős vagyok, en igy érzem konfortosan magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!