Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik olyan, hogy egy nő CSAK szexet akar?

Figyelt kérdés
Az én megfigyelésem, hogy a nőknél a szex nem öncél. Szeretik, de tudnak nélküle élni, és ha a többi dolog (szeretet, tisztelet, bizalom stb.) nincs meg, akkor nem is igénylik. Míg bizonyos férfiak embert is ölnének egy dugásért. Mostanában mégis sokat hallom nőktől, illetve nőkről, hogy "szexkapcsolatot" vagy "csak egy éjszakát" akarnak. Tényleg van ilyen a nőknél, vagy csak bebeszélik maguknak, hogy ez jó nekik? Mert én nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő tényleg erre vágyjon... nem azt, hogy szexre, mert arra nyilván mindenki vágyik, hanem hogy CSAK szexre, és semmi másra.

2018. ápr. 30. 16:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%
#3 vagyok. Én tinderen ismerkedtem ilyenkor, és nyilván csak olyannal szexelek, aki tetszik.
2018. ápr. 30. 17:14
 12/38 A kérdező kommentje:
Egyébként azért kérdeztem, mert volt már, hogy megkörnyékeztek ilyennel (férfi vagyok), de nem mentem bele, mert mindig arra gondoltam, hogy úgyse szexet akar az illető, hanem kapcsolatot, csak így akar megfogni. Nem is tudom igazán elképzelni, hogy egy ilyen alkalmi kapcsolat megállna csak szexnél. Vagy lehet, hogy nagyon érzelmes vagyok, és magamból indulok ki...
2018. ápr. 30. 17:15
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok, Nagy rá az esély, hogy valakiben lesz érzelem ez tény. A saját sztorim annyi, hogy meg van az emberem "csak szexre". Ismerjük egymást évek óta a kapcsolatot is megpróbáltuk, de hamar kiderült, hogy nem passzolnak a személyiségeink (két dudás egy csárdában) viszont a szex remek volt, ezt éreztük mindketten és nem is váltunk el csúnyán anno.

Én hoztam fel neki kis idő után, hogy ha már nincs más miért ne jöhetnénk össze néha. Megbeszéltük. Lefektettük a szabályokat és egyelőre működik a dolog. Azt nem mondanám, hogy nem érzünk egymás iránt semmit, hanem, hogy van egy kellemes légkör, mint két jó ismerőssel, de ennyi, ez nem zavar be a dolgokba.

2018. ápr. 30. 17:20
 14/38 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem csak nagyon érzelmes vagy. Pont ezért csodálkozik rá az egészre mint valami kisgyerek.

Én inkább azon csodálkozom, hogy én férfiként, ha tényleg csak ennyit akarok le vagyok nézve, hogy mégis hogy képzelem. A nők még mikor mihez van kedvük, mindig kivetel nélkül megkapják amit akarnak. Én meg nem dugtam már 5 hónapja merthogy na ők aztán csak komoly kapcsolat...

Jó nagy kettős mérce, kiábrándító és frusztráló.

2018. ápr. 30. 17:22
 15/38 A kérdező kommentje:

Jaguar, mi ennek az oka? Megmondom: még mindig mi akarjuk jobban a szexet, egyszerűen biológiailag így vagyunk összerakva.

Azért kaphatják meg a nők mindig, amit akarnak, mert még mindig ők vannak ennek a piacnak a kínálati oldalán, és ők válogatnak, nem mi. :D Ez a biológia rideg valósága. :D

2018. ápr. 30. 17:27
 16/38 anonim ***** válasza:
Ért annyi pofára esés,hogy most ez esik jól.Régóta ismerem,jó vele,bízom benne.Ennyi...
2018. ápr. 30. 17:29
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem akarlak lelombozni, de ha régóta ismered, és bízol benne, akkor fix, hogy érzelmileg is kötődsz hozzá, és az már több mint csak szex. :)
2018. ápr. 30. 17:32
 18/38 anonim ***** válasza:
85%

Jaguar, azzal semmi baj nincs, hogy csak dugni akarsz, az a baj, hogy közben gyűlölöd a nőket.

Itt nem láttam, hogy írta volna valaki, hogy "á, az egy semmire nem jó kis getzizsák, de legalábbb basszon meg jól" - az ilyet is lenézném.

2018. ápr. 30. 17:47
 19/38 anonim ***** válasza:

Kérdező. Konzervatív normák mentén éled az életed. Sokáig én is azt hittem, hogy tündérmese az amit a nők igényelnek és ami a világban zajlik. Rendes vagy, udvarolsz, összejöttök, szerelem, szex, elköteleződés, házasság, család... Idővel rájöttem, hogy ez nem így megy. Ők is bäsznak pont olyan spontán mint a haverjaid akik felszednek valahol valakit és lekúrják párszor. (tuti vannak ilyen haverjaid) Mert ezek a kúrások a haveroknál csak úgy valósulhatnak meg, hogy a nők is pontosan azt művelik mint a haverjaid.

Vannak ilyenek bőven. Sajnos.

2018. ápr. 30. 17:49
 20/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez így rendben is van. Arról nem vagyok meggyőződve, hogy ezek nők boldogok ettől. De már lassan ebben se vagyok olyan biztos. Pontosabban egy kicsit talán kezd nem érdekelni, hogy boldogok-e, hiszen felnőtt emberek, és senki nem kényszeríti őket erre az életmódra. Vagy talán csak nem is ismernek másféle életet...?
2018. ápr. 30. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!