Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik olyan, hogy egy nő CSAK szexet akar?
10-es vagyok, Nagy rá az esély, hogy valakiben lesz érzelem ez tény. A saját sztorim annyi, hogy meg van az emberem "csak szexre". Ismerjük egymást évek óta a kapcsolatot is megpróbáltuk, de hamar kiderült, hogy nem passzolnak a személyiségeink (két dudás egy csárdában) viszont a szex remek volt, ezt éreztük mindketten és nem is váltunk el csúnyán anno.
Én hoztam fel neki kis idő után, hogy ha már nincs más miért ne jöhetnénk össze néha. Megbeszéltük. Lefektettük a szabályokat és egyelőre működik a dolog. Azt nem mondanám, hogy nem érzünk egymás iránt semmit, hanem, hogy van egy kellemes légkör, mint két jó ismerőssel, de ennyi, ez nem zavar be a dolgokba.
Szerintem csak nagyon érzelmes vagy. Pont ezért csodálkozik rá az egészre mint valami kisgyerek.
Én inkább azon csodálkozom, hogy én férfiként, ha tényleg csak ennyit akarok le vagyok nézve, hogy mégis hogy képzelem. A nők még mikor mihez van kedvük, mindig kivetel nélkül megkapják amit akarnak. Én meg nem dugtam már 5 hónapja merthogy na ők aztán csak komoly kapcsolat...
Jó nagy kettős mérce, kiábrándító és frusztráló.
Jaguar, mi ennek az oka? Megmondom: még mindig mi akarjuk jobban a szexet, egyszerűen biológiailag így vagyunk összerakva.
Azért kaphatják meg a nők mindig, amit akarnak, mert még mindig ők vannak ennek a piacnak a kínálati oldalán, és ők válogatnak, nem mi. :D Ez a biológia rideg valósága. :D
Jaguar, azzal semmi baj nincs, hogy csak dugni akarsz, az a baj, hogy közben gyűlölöd a nőket.
Itt nem láttam, hogy írta volna valaki, hogy "á, az egy semmire nem jó kis getzizsák, de legalábbb basszon meg jól" - az ilyet is lenézném.
Kérdező. Konzervatív normák mentén éled az életed. Sokáig én is azt hittem, hogy tündérmese az amit a nők igényelnek és ami a világban zajlik. Rendes vagy, udvarolsz, összejöttök, szerelem, szex, elköteleződés, házasság, család... Idővel rájöttem, hogy ez nem így megy. Ők is bäsznak pont olyan spontán mint a haverjaid akik felszednek valahol valakit és lekúrják párszor. (tuti vannak ilyen haverjaid) Mert ezek a kúrások a haveroknál csak úgy valósulhatnak meg, hogy a nők is pontosan azt művelik mint a haverjaid.
Vannak ilyenek bőven. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!