Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan meleg srác, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan meleg srác, aki párkapcsolatot akar, nem csak hetye-petyét?

Figyelt kérdés
18 éves meleg srác vagyok és mindenhol csak perverz disznók vannak. Biztos csak én kerestem rossz helyen vagy ilyesmi, de nekem ez a tapasztalatom.

2015. febr. 3. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Létezik. Akit találtam mind csak szexkapcsolatot akar. Szintén 18
2015. febr. 3. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 18 éves vagyok. Az agyam 80%-ban minden helyes srác láttára a szex körül forog, és ahogy említetted, én is szívesen benne lennék ezekkel az illetőkkel egy "hetye-petyében"... Kimondom, kicsit perverz vagyok, habár nem csak ebben az értelemben (inkább nem) hanem beszédben, gondolkodásban. Mondom a legnagyobb közhelyet, ha meghallom bárhol, hogy 69 egyből rosszra gondolok. És ez rengeteg velemkorú gyereknél így van.

Viszont szerintem amellett, hogy ez a sok fiatal srác perverz, szexéhes stb... (ami szerintem részben annak is betudható, hogy inkább akar csak szexet egy jól kinéző illetővel, mint párkapcsolatot, mert abból kezdődnének a bonyodalmak. --> Elmondani a szülőknek, barátoknak, esélye a teljes kirekesztettségnek, elutasításnak, titkos találka, sok depis nap stb...) Szóval ezek mellett mindenkinek valamilyen szinten tervben van a kapcsolatkeresés is. Én amit leírtam magamról az első sorokban az igaz, de kapcsolatot is nagyon szeretnék. Nagyon szeretném, hogy legyen valaki mellettem amikor felkelek, tudjak kire gondolni amikor éppen semmi dolgom nincs, tudjak szeretni valakit, és tudjam, hogy engem is szeretnek...

Jó azért valljuk be, van olyan eset is, amikor ez a kapcsolatosdi valakinél tényleg tabu, és csak szexet akar. De ez a ritkább. Van ilyen, őt csak simán pö*snek nevezzük :D

De sajnos főleg a meleg társkeresőkön vannak ezek a csak szexre kellesz emberek. Szerintem az igazit szinte minden meleg egy "szerencse" folytán fogja megtalálni a való életben :)

Ez az én véleményem, ha tudtam valamivel segíteni, akkor szívesen! :D De fel a fejjel, mert nem minden pasi reménytelen :D

2015. febr. 3. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a kifejtett kommentet!:) Olyan téren én is perverz vagyok->69, de ilyen téren a csajok többsége is. Remélem, h igazad van és mindketten megtaláljuk a hozzánk illő párt.;)
2015. febr. 3. 19:31
 4/4 anonim válasza:
Igen létezik, én.Irhatsz ha akarsz 15/fm
2015. febr. 7. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!