Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra imponáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra imponáló vagy sem, ha egy férfi nem igazán szakad meg a munkában, csak pénzt keres?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy "a munka nemesít" meg a "munkának becsülete van" és társai, hát én nem éppen így gondolom. Úgyhogy nem is csinálok semmit, na nem szó szoros értelmében ,de a munkahelyem elég laza, egy informatikai rendszert kell kezelnem, de gyakorlatilag csak netezem,filmeket,sorozatokat nézek,stratégiai játékokkal játszom.Emellett vannam befektetéseim, részvényeim, amik jól kamatoznak, szóval nem panaszkodhatok. Úgy keresek pénzt, hogy nem csinálok semmit. Ha így is bőségesen meg tudom teremteni ami kell, akkor minek is szenvednék valahol. Van 2 diplomám meg nyelvvizsgám ,szóval ha nagyon akarnék, akkor elkezdhetnék valami karrierista piramisépítő játékot, de inkább úgy vagyok vele ,hogy nekem fontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben és ne erőltessek olyat magamra, amit nem szívesen csinálnék.
2018. ápr. 25. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha téged sem, hogy én viszont 4 műszakban dolgozom. :D
2018. ápr. 25. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem imponál, viszont pozitívum. Jó dolog, ha az ember nem stresszel és jut ideje más dolgokra is, nem csak a munkájára.
2018. ápr. 25. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Azért lássuk be hogy ilyen munka mellett szellemileg leépül az ember.
2018. ápr. 25. 19:54
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Ezért tart ott a világ ahol...
2018. ápr. 25. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:

szabadidejében is ilyen unalmas? mert akkor zavarna.

de ha amúgy vannak értelmes dolgok amik érdeklik, van értelmes hobbija, akkor nekem nem baj. legalább nem idegbeteg meg stresszes. imponálni nem imponál.

inkább az imponál, ha valami olyan munkát végez egy férfi, amihez ész kell, nem elég betanulni valamit, hanem kifejezetten okosnak kell lenni hozzá.

2018. ápr. 26. 00:33
 16/18 anonim ***** válasza:

"Persze, hogy imponáló. A fizikai munkában megszakadó, folyamatosan túlórázó embereknél sokan problémának tartják, hogy nem marad elég idejük a kapcsolatra.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad."

Most komolyan? Tényleg ennyire álszent az oldal felhasználóinak nagy része? Komolyan azt akarjátok előadni, hogy imponálóbb egy olyan társ, aki egész nap megszakad a fizikai munkától, túlórázik minden nap és fáradtan esik haza?

Gyerekek. Ne már. Magatok sem hiszitek el ezt az álszent és képmutató szintet...

2018. ápr. 26. 00:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Te miért élsz? Komolyan kérdezem. Mi a célod az életedben?
2018. ápr. 26. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:

A munkának nem szabadna szenvedésből állnia. Nálam tök imponáló lenne az, ha egy nő nem dolgozna sokat és nem lenne stresszes munkája, mert több időnk lenne egymásra. Ezek miatt van szükség arra, hogy az átlag munkaidő lelegyen csökkentve 4, de maximum 6 órára. Ezért lenne szükség feltétel nélküli alapjövedelemre. Levagyok százalékolva kapok elég támogatást mellé és dolgozik is, tehát magamból kiindulva hülyeség az az állítás, hogyha lenne alapjövedelem akkor senki sem dolgozna.

Egy normális ember nem azt értékeli, hogyha megszakadsz a munkádban, sőt legbelül nagyon kevés ember akar ilyet. A rabszolgatörvényi tüntetések is megmutatták azt, hogy az ember nem akar kétlábon járó munkagép lenni.

2019. máj. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!