Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok! Nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Nektek az imponáló hogyha egy férfi művelt?

Figyelt kérdés

Ha minden más megfelelő, jó megjelenés, külső és stb., akkor az nektek számít valamit hogyha ezeken felül művelt is? Hozzáad ez plusz értéket számotokra? Vagy teljesen közömbösek vagytok ezen tulajdonság iránt?

Korotokat is írjátok le, köszönöm!

2017. jan. 2. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ez alap, mivel én is igyekszem művelt és tanult lenni.
2017. jan. 2. 15:39
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem, mert akkor mindenféle zöldség nő ki belőle vagy búza.
2017. jan. 2. 15:42
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Persze, nagyon jó, ha sok dologról lehet vele beszélgetni és nyitott a kulturális programokra
2017. jan. 2. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Ha művelt,van humora és érdekes akkor az se nagyon érdekel ha "átlagosan" néz ki.

19L

2017. jan. 2. 15:43
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Számomra nem. Nekem a szellemi rövidnadrágos férfiak a zsánereim.
2017. jan. 2. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Részemről az egy hatalmas plusz. Sőt, kb azonnali szerelmi faktor :D
2017. jan. 2. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ez nem pluszt ad hozzá, hanem ez az elsődleges, és a jó megjelenés, külső az, ami pluszt ad.

Igaz, idősebb vagyok, mint az általad megszólított korcsoport. Tini lányként nem volt ennyire fontos.

2017. jan. 2. 15:47
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Egy ilyen férfivel lehet tényleg élmény egy randi, vagy telnek meg tartalommal a mindennapok is.

Nagyon fontos és feltétlenül plusz persze.

Örülnék annak, ha a társam szellemileg is a partnerem lehetne, ha testileg és lelkileg az.

...igaz már nem L, hanem 39N

2017. jan. 2. 16:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Jó olvasni ezeket a kommenteket. :) Kár, hogy a való életben ritkán futok össze ilyenekkel.
2017. jan. 2. 16:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Igaziból, persze, hogy az! De ha több az iskolája, komolyabb a szakmája, jóval okosabb mint én.. akkor egy buta- műveletlen libának érezném magam mellette. Szóval ez egy ördögi kör.
2017. jan. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!