Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok! Nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Nektek az imponáló hogyha egy férfi művelt?

Figyelt kérdés

Ha minden más megfelelő, jó megjelenés, külső és stb., akkor az nektek számít valamit hogyha ezeken felül művelt is? Hozzáad ez plusz értéket számotokra? Vagy teljesen közömbösek vagytok ezen tulajdonság iránt?

Korotokat is írjátok le, köszönöm!

2017. jan. 2. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Alapfeltétel. Nem azt mondom, hogy egy lexikonnak kell lennie, de olyan emberrel, aki mindenféle műveltséget nélkülöz képtelen lennék hosszú távra és komolyan tervezni. Ha meg kifejezetten művelt az imponál, kivéve ha emiatt arrogáns és a felsőbbrendűnek hiszi magát, másokat kioktat. Természetesen csak azt várom el, amit én is adni tudok, szóval én is igyekszem művelődni és a jelenlegi tudásomat karban tartani. 19l
2017. jan. 2. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Ez már külön erénynek számít? Az igen. Nálam ez alap. :D
2017. jan. 2. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Számomra ez egy alap "elvárás".

Nem szeretem az olyan férfiakat, akikkel nem tudok értelmesen/vagy sehogy beszélgetni. Nem bírom, ha valaki nem tud összerakni egy értelmes összefüggő mondatot szóban és írásban egyaránt. Ha tele van helyesírási hibákkal egy mondat az eléggé illúzióromboló! Az más, ha félregépel valamit.

Én imádok filozófálgatni és jó, ha a barátom is bennevan az ilyesmikben.:)

2017. jan. 2. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, nálam is plusznak számít.

Igénylem ugyanis, hogy a mindennapos dolgok mellett komolyabb témákról is lehessen beszélgetni Vele.

20

2017. jan. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!