Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mennyire imponáló, ha egy férfi elhív benneteket randira. Nettó ismeretlenül?
sok filmet nézel...
a valosagban ez nem így megy, hogy egy bomba csaj (mila kunis pl) eladó egy vegyesboltban, te meg átlag srácként odamész, és elhívod egy kv-ra ha végez..XD
ember térj magadhoz.
ha csak random elhívod szinte tuti nemet mond, még ha valami extra jóvágású is lennél, vagy kőgazdag.
minimum 2-3 alkalmas flört, pár mondat, sok mosollyal stb.
és akkor utána talán be lehet valamit dobni...
de sok nő ezt is elutasítja, mert a munka az munka, nem simerkedik.
Semennyire, mert már elfelejtették, hogy a randi egyébként is ismerkedésre való.
30/f
Mai eszemmel azt mondom, h. igen (harminc sok évesen), de húszas éveimben nem éltem a lehetőségekkel (mondjuk szinte mindig kapcsolatban voltam)
Nagyon összetett a válasz, sok mindentől függ:
- ki az, aki elhív (nem kell kőgazdagnak lennie)
- de(!) jó esetben egy szinten vagyunk - külsőre passzolunk egymáshoz (korban, kinézetben: egyikőnk sem Audi ill. Trabi)
- aktuálisan hogyan viszonyulok a kapcsolatokhoz: fogalt vagyok-e v. szingli (mert ha van párom, tárgytalan), akarok-e kapcsolatot (v. szakítás után vagyok)
- van-e a kisugárzása a srácnak,
- érzek-e vonzalmat,
- milyen az első benyomásom általánosságban,
- milyen hangulatban vagyok
Jelenleg egy zárt irodában dolgozok (többnyire 10 évvel fiatalabb kollégákkal), ahol semmi esélyem sincs ilyen meghívásokra.
20-as éveimben szállodában dolgoztam recisként - na arról tudnék mesélni (üzenetek, kétértelmű megjegyzések, névjegykártyák pár soros üzivel, vacsora-/ koktélmeghívások meghívások, stb. ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!