Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki képes lenne az első szexre fél évet várni egy lánnyal?
Tizenévesen oké, de felnőttként ez túl gyerekes viselkedés.
28N
Nem vennék komolyan olyan lányt aki stopperórával méri, hogy mennyit kell várnom a csókra. Az jön magától úgy érzem.
Tényleg sajnálom a lányokat, hogy sokan kihasználják őket meg minden, de alapból nem kellene ekkora feneket keríteniük a dolgoknak. Legalább szexeltek egyet azzal a fiúval aki iránt vonzódtak, ha nem is úgy jöttek össze a dolgok utána.
A várakoztatással pedig csak a többi férfit ijesztik el mert nagyjából csak a legelkeseredettebb, neki már minden mindegy férfiak várnának fél évet. Én fél év után az összeköltözésen lennék nem az első szexuális együttlétnél.
Az nem olyan sok idő, persze. Mondjuk, én már úgy vagyok ezzel, hogy bármennyit várnék a szexel, csak lenne már valaki, aki összejönne velem.
Ha egy 16 évessel jönnék össze, nála simán előfordulhat, hogy ő még nem áll készen erre, és akár 1 évet is várnék.
Szerintem türelmetlen voltál vele, amúgy sem biztos, hogy fél évet várni kell rá, ha beléd szeret, simán lehet, hogy nem bírja tovább. Azért a lányok is vágynak ám a szexre, csak ők nem azonnal.
Itt nem a "kivárással" van a gond (szerintem), hanem ahogy tálalta a dolgokat. Amúgy ez teljesen egyénfüggő. Van, akiért többet is kivárok (mellesleg azt teszem jelenleg is). Mindent meglehet intelligensen beszélni. Ha az egyik fél számára nem fér bele a kivárás (vagy az ellenkezője akár), csak hagyni kell szépen egymást.
A kérdésedet viszont nem igazán értem. Mit vársz? Hogy mások mondják meg neked mi a helyénvaló? Ezek olyan dolgok, amit egy olyan embernek alapjáraton illik kisujjból tudni, már ne haragudj. Ha mégsem, egyelőre ne a közösülésen, hanem az intelligenciád fejlesztésén iparkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!