Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan férfi, aki képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki képes lenne az első szexre fél évet várni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy csajjal. Rég nem volt már szűz, szóba került a téma, és ő azt mondta, fél évet várni kell. Az első csók meg 10 randi. Mindezt azért, mert egyszer belefutott valakibe, aki csak azt akarta. Na szép, és én szívjak más szarságai miatt? Meg miért pont én várjak, ha előttem senkinek nem kellett? Lehet, hogy csak lerázós duma, és nem komoly? Én elköszöntem, mondtam, hogy nem az oviban vagyunk, úgyhogy hagyjuk. Van olyan, aki képes lenne ennyit várni egy lányra? Természetesen úgy, hogy nem csalja meg közben.
2017. ápr. 24. 21:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Tizenévesen oké, de felnőttként ez túl gyerekes viselkedés.

28N

2017. ápr. 24. 21:52
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem vennék komolyan olyan lányt aki stopperórával méri, hogy mennyit kell várnom a csókra. Az jön magától úgy érzem.

Tényleg sajnálom a lányokat, hogy sokan kihasználják őket meg minden, de alapból nem kellene ekkora feneket keríteniük a dolgoknak. Legalább szexeltek egyet azzal a fiúval aki iránt vonzódtak, ha nem is úgy jöttek össze a dolgok utána.

A várakoztatással pedig csak a többi férfit ijesztik el mert nagyjából csak a legelkeseredettebb, neki már minden mindegy férfiak várnának fél évet. Én fél év után az összeköltözésen lennék nem az első szexuális együttlétnél.

2017. ápr. 24. 21:55
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Ha ú kibírja akkor egy frigid pitsa ,szóval akkor meg azért felejtős :D
2017. ápr. 24. 21:55
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Én lány vagyok, de megértem hogy otthagytad. Amúgy biztos akad olyan pasi aki hajlandó lenne várni, de csak mert jobbat úgysem talál. :D
2017. ápr. 24. 21:56
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Simán, még többet is.
2017. ápr. 24. 21:57
 6/19 anonim ***** válasza:

Az nem olyan sok idő, persze. Mondjuk, én már úgy vagyok ezzel, hogy bármennyit várnék a szexel, csak lenne már valaki, aki összejönne velem.

Ha egy 16 évessel jönnék össze, nála simán előfordulhat, hogy ő még nem áll készen erre, és akár 1 évet is várnék.

Szerintem türelmetlen voltál vele, amúgy sem biztos, hogy fél évet várni kell rá, ha beléd szeret, simán lehet, hogy nem bírja tovább. Azért a lányok is vágynak ám a szexre, csak ők nem azonnal.

2017. ápr. 24. 21:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az két külön dolog szerintem, hogy neki mondjuk több idő kell mire feloldódik, szeret lassabban, fokozatosabban haladni vagy előre kitalálta hogy x időt kell várni erre, x időt arra. A második eset szerintem teljes baromság...főleg hogy a csókra is limitet szabott...Én ugyan nő vagyok és nem lételemem a szex, szóval én simán tudnék ennyit várni valakire ha mondjuk az első kategóriáról van szó, de ezt a nőt én is hagynám.
2017. ápr. 24. 22:00
 8/19 anonim ***** válasza:
38%
Fejletlen lélek. Szóval érthető módon léptél le. Semmi joga senkinek olyat megtorolni valakin, amiről nem is tehet. Ez színtiszta egó, semmi más.
2017. ápr. 24. 22:08
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent elhinni, amit egy nő mond. :D
2017. ápr. 24. 22:10
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Itt nem a "kivárással" van a gond (szerintem), hanem ahogy tálalta a dolgokat. Amúgy ez teljesen egyénfüggő. Van, akiért többet is kivárok (mellesleg azt teszem jelenleg is). Mindent meglehet intelligensen beszélni. Ha az egyik fél számára nem fér bele a kivárás (vagy az ellenkezője akár), csak hagyni kell szépen egymást.

A kérdésedet viszont nem igazán értem. Mit vársz? Hogy mások mondják meg neked mi a helyénvaló? Ezek olyan dolgok, amit egy olyan embernek alapjáraton illik kisujjból tudni, már ne haragudj. Ha mégsem, egyelőre ne a közösülésen, hanem az intelligenciád fejlesztésén iparkodj.

2017. ápr. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!