Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki képes lenne az első szexre fél évet várni egy lánnyal?
Szerintem ilyen szigorúan baromság időkorlátot szabni. Miért pont fél év, miért pont 10 randi? Mert olyan szép, kerek szám?
Mondom ezt úgy, hogy eddig egy férfival volt dolgom ilyen értelemben, annyira megválogatom én is, hogy kivel állok le... De ez nonszensz. És ami azt illeti, ha valaki szimpatikus és normális, nekem is kín kicsit ennyit várni és hogy nem lehet ezt "érzésre", hanem mint valami szerencsétlen szerződés...
Egyébként pedig rossz taktika. Van baráti körben is ilyen lány, azt érte csak el vele, hogy amíg le nem telt a fél év, a srác más lányokhoz járt. :))) Ez egy kapcsolat velejárója, nem a legfontosabb és persze, jobb, ha szereted és ismered azt, akivel ez megtörténik, de attól még fontos, nagyon is. Ahogy az is, hogy ilyen szempontból is meglegyen az összhang a két fél között. Ha az fél év után derül ki, kicsit vicces a dolog. Pláne, ha utána sem lesz túl gyakori, mert a szüzeken kívül ilyet csak egy aszexuális csinál "örömmel".
20L
Na most le leszek pontozva,de nekem az első párom egy évet várt rám. Jó igaz akkor mèg mindketten szüzek voltunk,és azt se tudtam,hogy mennek a dolgok.
Szerintem viszont a mai világba,ugy hogy a lány már nem szűz senki se várna.Mást is vertek már át,sokkal durvábban is mèg se csinálta ezt.
Na meg azert ha az ember szeret valakit,vagy vonzodik hozzá,kétlem,hogy kibirná.
26L
Rám vártak ennyit, de szűz voltam és fokozatosan történtek dolgok amikor az idejét éreztem, nem voltak hülye szabályok és hetek számolgatása.
Egyébként megértelek. Nem tudnám élvezni a másikkal igazán ha napokhoz kell kötni mindent.
Hát abban az esetben, ha nem szűz... akkor kicsit érdekes a kérés.
Én szűz voltam az első barátommal, és várt ugyan egy ideig, de aztán mégiscsak megcsalt. Egyébként vele nem is feküdtem le, csak egyéb intim dolgok voltak.
A második barátom, viszont kivárt. Ő volt nekem az első...azóta is együtt vagyunk, ennek már 9 éve!
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!