Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra imponáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra imponáló vagy sem, ha egy férfi nem igazán szakad meg a munkában, csak pénzt keres?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy "a munka nemesít" meg a "munkának becsülete van" és társai, hát én nem éppen így gondolom. Úgyhogy nem is csinálok semmit, na nem szó szoros értelmében ,de a munkahelyem elég laza, egy informatikai rendszert kell kezelnem, de gyakorlatilag csak netezem,filmeket,sorozatokat nézek,stratégiai játékokkal játszom.Emellett vannam befektetéseim, részvényeim, amik jól kamatoznak, szóval nem panaszkodhatok. Úgy keresek pénzt, hogy nem csinálok semmit. Ha így is bőségesen meg tudom teremteni ami kell, akkor minek is szenvednék valahol. Van 2 diplomám meg nyelvvizsgám ,szóval ha nagyon akarnék, akkor elkezdhetnék valami karrierista piramisépítő játékot, de inkább úgy vagyok vele ,hogy nekem fontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben és ne erőltessek olyat magamra, amit nem szívesen csinálnék.
2018. ápr. 25. 18:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem édesmindegy. A férjemnek is láblógatós melóhelye van, nem zavar, lényeg, hogy legyen hol dolgozni.
2018. ápr. 25. 18:46
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
Persze, hogy imponáló. A fizikai munkában megszakadó, folyamatosan túlórázó embereknél sokan problémának tartják, hogy nem marad elég idejük a kapcsolatra.
2018. ápr. 25. 18:47
 3/18 anonim ***** válasza:

Már egy párszor kiírtad ezt a kérdést.

Amúgy azokat a lányokat, akiket a pénzed érdekel, pont hidegen hagyja, hogy honnan szerzed.

2018. ápr. 25. 18:49
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Az a szomorú, hogy te erre büszke vagy. Valódi változást hozhatnál a világban, de csak vakarod a tököd. Gusztustalan ember aki nem tesz semmi hasznosat, ha megtehetné.
2018. ápr. 25. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

4 mégis milyen valódi változást? :D

Sztahanovista állat :D

(amúgy 2 hónap múlva 12 órázni fogok minden nap, mielőtt jönne a lepontozás)

2018. ápr. 25. 19:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Imponálna, ha megmondaná, én mibe fektessek be. De ha megint te vagy az, akkor inkább ne.
2018. ápr. 25. 19:06
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
Ha van pénze, indíthat céget, adhat munkahelyet, csinálhat alapítványt, hatással lehet mások életére. Jah, azt minek, inkább filmet néz és semmit nem csinál. Végülis így nem tök fölösleges, hogy felkel reggel...
2018. ápr. 25. 19:08
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem igazan. Nem kell megszakadni a munkaban, de teljesen jo pl amit az elozo valaszolo irt. Nalunk amugy az ilyeneket kirugjak, akik csak lazulni jarnak be, persze munkakorfuggo nyilvan, mert nalunk ha valaki nem dolgozik, akkor az egesz minden csuszik.
2018. ápr. 25. 19:10
 9/18 anonim ***** válasza:
#7: Nem attól lesz valaki élete fontos vagy felesleges, hogy a te értékrended szerint az e. Ha ő így érzi jól magát, az ő dolga. Pont a hozzád hasonló szintű emberek miatt nem csinálnám azt, amit írsz, akármennyi pénzem is lenne. Adjon a tököm munkát a csőlátású embereknek.
2018. ápr. 25. 19:10
 10/18 anonim ***** válasza:
35%

Munka el van végezve ? Igen ? Akkor ?

31/f

2018. ápr. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!