Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te hányas külső vonzerő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hányas külső vonzerő skálából választanál már partnert? És önmagadat hova sorolnád be?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#párválaszrtás
2018. ápr. 22. 11:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jaj, a lepontozó Úristeneteket! Most mi a pöccsért kellett lepontozni az utcsót, mikor ugyanazt írta le, mint Belle Black, csak rövidebben, aztán ő 70% fölött kapott. A fene az egyszerű formátokat. :)
2018. ápr. 22. 18:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Az elsőt nem tudom megnyitni.

Sztem a női skálán 5-6 között lehetek vhol (arcom egész szép, de azért nem a 9-es kategória... max. műtermi fotóval, 6 kiló sminkkel... de túlsúlyos vagyok)

2018. ápr. 23. 09:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Skálázni, pontozni hülyeség. Képzeld csak, hogy 16 éve már ismerek egy nőt, de soha nem gondoltam rá, hogy egyszer valaha párkapcsolatban leszünk. Nem az, hogy nem tetszett, inkább semleges volt számomra, nem volt csúnya sem, inkább átlagos, annál kicsit szebb külsőre.

És mit ad az élet, jelenleg ő a legszebb számomra és hihetetlenül aranyosnak találom, egy pár vagyunk. :) A belső is megszépíti az embert, persze arcra, külsőre is kell, hogy megfogjon. Nekem soha nem jöttek be a divatmajmok, vagy ezek a "10-esnek nevezettek". Teljesen hidegen hagynak. Kinek mi a szép, és ezért szép az élet, hogy nem mindenkinek ugyanaz a "10-es".

Nem érdemes pontozni, meg értékelni, baromság. Ha összejössz valakivel, akkor úgy is "felértékelődik" számodra.

2018. ápr. 26. 11:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem én olyan 6-os lehetek. 5+ jöhet bármi, ami megtetszik.
2018. ápr. 26. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!