Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hányas külső vonzerő skálából választanál már partnert? És önmagadat hova sorolnád be?
#párválaszrtás
2018. ápr. 22. 11:17
1/24 anonim válasza:
10-10. Most azért tetted fel a kérdést, mert a 8-asok jobban néznek ki mint a 9-esek?
2/24 anonim válasza:
Ki csinálta ezt a vonzerő skálát? ... A 7-esben a 4. és az 5. lány kifejezetten szépek min. 9-esek. A 9-es kategóriában meg mindegyik full 7-es. Ahh, ezt legközelebb bízzák rám. :P)
3/24 A kérdező kommentje:
A szépség szubjektív :)
2018. ápr. 22. 11:30
4/24 anonim válasza:
Nem értek egyet a skálával, olyan csajt választanék aki nekem 8-10 kategóriába esik, de ez a skála nem azt tükrözi. Magamat 8/9-be sorolnám, jobb napokon talán még a 10-ben is benne vagyok. Más kérdés a kinézett csaj éppen hova sorol, elég szubjektív.
5/24 anonim válasza:
Az első linket nem nyitja meg nekem a másodiknál meg nem bírom elolvasni a leírást, valakinek nincs meg jobb minőségben a kép? :D
6/24 anonim válasza:
Ez alapján, én legyek mondjuk 5 vagy 6, és akkor 5-10 között minden jöhet.
7/24 anonim válasza:
Nekem már a hatosok is tetszenek, és az ötösben is van kettő.
8/24 anonim válasza:
sose gondolkoztam ilyeneken. vagy megtetszik valaki, és igyekszem érzékeltetni, vagy én tetszem meg valakinek, és aszerint reagálok, hogy tetszik-e.
te miért szeretsz méricskélni?
ha az itteni gyakoris dilemmákra akarok válaszolni:
volt diplomás barátom, és volt olyan, aki csak általánost végzett. volt szegény, és normális anyagi helyzetben levő. volt szőke, és volt fekete. viszont mind vékony volt. ez jön be.
9/24 anonim válasza:
Ha a szépség szubjektív, akkor minek kell skálázni?
10/24 anonim válasza:
Én sosem pontoztam, nálam csak két kategória van, vagy tetszik az illető vagy nem.
Ha valaki nekem nagyon bejön, akkor nálam ő a 10 pontos még akkor is, ha mások pl. csak egy 5-6-ra értékelnék. Ha meg nem tetszik, akkor teljesen mindegy hány pontosnak számít, lehet 1-től 10-ig bármilyen, ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!