Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hányas külső vonzerő skálából választanál már partnert? És önmagadat hova sorolnád be?
#párválaszrtás
2018. ápr. 22. 11:17
11/24 anonim válasza:
8 alá nem adom. Én max. 4 vagyok, viszont van pénzem és értelmes vagyok.
12/24 anonim válasza:
Én sem válaszoltam a kérdésre, mert bohóckodtam, de tényleg a kérdésre válaszoljatok. Ami konkrétan azt jelenti, h na koma, itt vannak a kategóriák, válassz, melyikből választanál ill. szted te melyik kategóriában vagy. Ne sumákoljatok, h jaj, nekem 10-es, mert tetszik, most először választani kell, a kipostázás majd a megbeszéltek alapján a későbbiekben történik. :DD
13/24 anonim válasza:
Na, a 11-es vágja a témát, neki szerintem már csomagolják a csajt. :)
14/24 anonim válasza:
Ha valaki annyira undorító,hogy bármilyen embert besuvaszt és leértékel egy ilyen skálán az magára vessen. Nem értem miért jó ez a férfiak és nők letárgyiasítása. Örülök,hogy megtaláltam a társamat és nem kell részt vennem ebben az undormányban ami "társkeresés" néven fut...
15/24 anonim válasza:
8-9 között, de szerintem is marhaság, mert a 6osban és a 7esben nagyrészt olyan lányok vannak, akik egy szebb szemöldökkel és frizurával, na meg csodás pózolási technikával 9esek lennének.
A jobb napjaimon ezerszer jobban festek, mint a 9esekből a negyedik vagy az utolsó előtti.
16/24 anonim válasza:
jajj már megint ez a hülye lista....nem pontozgatok senkit az a kezdők és éretlenek hülyeségei.
Nőj fel!
17/24 anonim válasza:
Arcra 8.5-nek mondanám magam ez alapján, de viszont ahogy oldalt írja, ha valakinek mondjuk nagyon jó feneke van, az teszi mondjuk a 9-est 10-essé. Ez alapján pedig 9.5-nek mondanám magam, mert majdhogynem tökéletes testem van. (jó, nem mindenkinek a tökéletes, de soknak igen. Formás vékony vagyok) 22/L és fiúk a 7-estöl felfelé tetszenek
18/24 anonim válasza:
A 7-eseknél a 4., 5. sokkal szebb, mint a 9-eseknél az első négy. Pont az a 4 néz ki "neutral"-nak.
19/24 anonim válasza:
Én 4-es vagyok, akit szeretnék, az 6-7 lenne jó. (F)
20/24 anonim válasza:
lehetek olyan erős 4-es, de olyannal nem jönnék össze, akit nem látok 9-10-esnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!