Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi le sok fiú ennyire a lányokat? Miért mondják nagyon sokan, hogy nem kell barátnő nekik, csak egyéjszakásokra hajtanak?
Falu b+, mit vársz egy falusi parasztgyerektől.... Ha meg a nagyvárosban partyzol, valahol aludnod kell, tehát szexxel fizetsz a szállásért:)
Bocsi, csak előjött belőlem a bunkó:D
túl messzemenő következtetéseket vonsz le túl kevés informáciobol.
A másik, tételezzük fel egyetlen rövid pillanatra hogy így igaz: a rendes nők csúnyák. Mi ez a hatalmas elvárás? a nő legyen szexi, legyen okos, rendes, kedves, jó az ágyban, vicces, tudjon főzni szivesen takarítson, ne legyen pénzéhes... Szóval a tökéletes nő felel meg csupán.
...felvetődik bennem a kérdés hogy te tökéletes vagy -e? És hogy meg tudnál -e becsülni egy tökéletes nőt, aki pedig nyilvánvalóan nem létezik.
De egyébként nem törvényszerű. vannak endes, szép nők, azokkal valami más baj van.
utolsó:
Nincsenek nagy elvárásaim. Az ízlésem amúgy is szar a haverjaim szerint, tehát ami nekik nem tetszik, lehet nekem álomnő. Mondjuk ez annyiban nyílvánul meg, hogy nem tetszenek a 40 kilós anorexiás csajok, hanem szeretem ha van mit fogni jó nagy cicikkel. Az ilyen csajok általában amúgy is forróvérűek. Innentől annyi kell nekem, hogy lehessen vele beszélgetni, őszinte legyen és hűséges. Más nem kell, ha ennyi meglenne akkor már megtaláltam a tökéletes nőt. De ilyet még a büdös életbe nem találtam.
Hogy én tökéletes vagyok-e? Sportolok, egészségesen próbálok élni, hidegfejű vagyok a legtöbb helyzetben, nem szoktam pánikolni, kapkodni, ugrálni. Ha van egy nőm, akiről tudom, hogy az enyém, és én az övé vagyok, akkor minden tiszteletem az övé, és mindent megkap tőlem amit csak adni tudok. Viszont pénzem tényleg nincs...tehát nem vagyok tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!