Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nézi le sok fiú ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi le sok fiú ennyire a lányokat? Miért mondják nagyon sokan, hogy nem kell barátnő nekik, csak egyéjszakásokra hajtanak?

Figyelt kérdés
Itt is többször olvastam... egyesek szerint a csajok csak arra valók, hogy jól megdugják őket, aztán ennyi. :S Mivel szolgáltunk rá erre? Én is sok fiúval találkoztam már, aki azért közeledett felém csak, hogy lefektessen. Nem is ismertek, mégis egyszerre vmi könnyűvérű kis p*csának néztek. Járok bulizni, van, hogy be is rúgok, néha cigizek is... sőt flörtölni, kavargatni is szeretek, mikor nincs barátom... ettől már nem lehetek normális lány? Akkor már meg se kell becsülni? Vagy csak én keresgélek rossz helyen? Mindig találok egy fiút, akivel hasonló az érdeklődési körünk, tök jól elvagyok vele, tényleg összeillenénk... majd kiderül, hogy csak le akar fektetni? Miért kell így kezelni?
2010. jún. 12. 13:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó, valahol értem ezt a logikát énis, csajok között is sok ilyen van. Éppen ezért arra nem gondoltok, hogy ez egy körforgás? Termelik egymást a csalódott és elribancosodott pasik és csajok :S

Egyébiránt, ettől boldog életet vársz?

2010. jún. 12. 14:11
 12/45 anonim ***** válasza:
82%

Erre most visszakérdeznék: Miért undorodik sok lány a nyálasan romantikus fiúktól?

Csak mert ezzel a viselkedéssel az a bizonyos "sok srác" azt akarja elkerülni, hogy túl romantikus legyen. És ha úgy vesszük, ez egy sikeres elkerülési módszer. :D

2010. jún. 12. 14:13
 13/45 anonim ***** válasza:
74%
minden rohadt embert beforgat a média, a közösség, a társadalom, a divat, és mivel a ribancságot támogatja ez az egész, hogy vársz ettől többet?
2010. jún. 12. 14:14
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

14:11

Tudom hogy rosszul csinálom és nem kéne így viselkedni, de kevésbé érzem rosszul magam így.

14:10 voltam

2010. jún. 12. 14:16
 15/45 anonim ***** válasza:

hihi:) Hát igen a nők meg a férfiak sosem fogják megérteni egymást és mindig a másikat fogják hibáztatni:) ettől olyan szép a szerelem.

Mindneki normális kedves volt amíg a másik nem rá nem döbbentete hogy felesleges. így van ez. Tyúk vagy a tojás?

Én nem akarok álláspontot foglalni.

Bár nemtudom... engeteg olyannal találkoztam a ki csak megdöngetni akar, de lehet úgy sakkozni hogy rájöjjön az egyed hogy most nem egy rib*nccal áll szemben - már persze aki rá akar jönni.

2010. jún. 12. 14:18
 16/45 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha csalódtak korábban... de erről nem én tehetek. :(
2010. jún. 12. 14:20
 17/45 A kérdező kommentje:
Hogy "sakkozol" úgy, hogy rájöjjenek?
2010. jún. 12. 14:21
 18/45 anonim ***** válasza:
Azért, mert másra tényleg nem kell ennyi idősen lány. Mi értelme? Mert, most menő, hogy 14-18 évesen mindenki full szerelmes, és meghal a csávóért/kiscsajért, vicc. Ennyi idősen élni kell, nem begubózni, és 1 mellett kikötni...
2010. jún. 12. 14:23
 19/45 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok és a srácok, akikkel kezdek, mind 22-24 évesek, akik már évek óta "élik ki" magukat folyamatosan. Egy kicsit se lehetne ennyi idősen már megkomolyodni? Miért kell pl 24 évesen csak a lyukat látni egy lányban?
2010. jún. 12. 14:26
 20/45 anonim ***** válasza:

ez a sakkozás csak akkor móködik ha nem az egyedüli célja hogy megudgjon:) Egyszerűen viselkedéssel... nemtudom, de lehet. Volt már rá példa hogy egy magát istenkirálynak tartó majdénmegdugom fiú azt várta tőlem hogy essek hasra előtte (de legalább térdeljek:) ) én meg hát nem olyan vagyok, rájött, és tündérke vált belőle :)

Nem kell hozzá sok, csak annyi hogy legyél nő. Tudasd vele hogy nő vagy, nem p*na, és nyugodtan várd el tőle hogy teljesítse azokat amiket szeretnéd hogy teljesítsen, várd el hogy férfi legyen. Van egy olyan sejtésem hogy ezzel a lenézema nőket viselkedéssel magukat is lenézik, és jó hatással van rájuk ha nem azt adod nekik egyből amit akarnak. Talán rájönnek hogy képesek többre egy dugásnál, nemtudom :)

2010. jún. 12. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!