Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi le sok fiú ennyire a lányokat? Miért mondják nagyon sokan, hogy nem kell barátnő nekik, csak egyéjszakásokra hajtanak?
Utolsó, valahol értem ezt a logikát énis, csajok között is sok ilyen van. Éppen ezért arra nem gondoltok, hogy ez egy körforgás? Termelik egymást a csalódott és elribancosodott pasik és csajok :S
Egyébiránt, ettől boldog életet vársz?
Erre most visszakérdeznék: Miért undorodik sok lány a nyálasan romantikus fiúktól?
Csak mert ezzel a viselkedéssel az a bizonyos "sok srác" azt akarja elkerülni, hogy túl romantikus legyen. És ha úgy vesszük, ez egy sikeres elkerülési módszer. :D
14:11
Tudom hogy rosszul csinálom és nem kéne így viselkedni, de kevésbé érzem rosszul magam így.
14:10 voltam
hihi:) Hát igen a nők meg a férfiak sosem fogják megérteni egymást és mindig a másikat fogják hibáztatni:) ettől olyan szép a szerelem.
Mindneki normális kedves volt amíg a másik nem rá nem döbbentete hogy felesleges. így van ez. Tyúk vagy a tojás?
Én nem akarok álláspontot foglalni.
Bár nemtudom... engeteg olyannal találkoztam a ki csak megdöngetni akar, de lehet úgy sakkozni hogy rájöjjön az egyed hogy most nem egy rib*nccal áll szemben - már persze aki rá akar jönni.
ez a sakkozás csak akkor móködik ha nem az egyedüli célja hogy megudgjon:) Egyszerűen viselkedéssel... nemtudom, de lehet. Volt már rá példa hogy egy magát istenkirálynak tartó majdénmegdugom fiú azt várta tőlem hogy essek hasra előtte (de legalább térdeljek:) ) én meg hát nem olyan vagyok, rájött, és tündérke vált belőle :)
Nem kell hozzá sok, csak annyi hogy legyél nő. Tudasd vele hogy nő vagy, nem p*na, és nyugodtan várd el tőle hogy teljesítse azokat amiket szeretnéd hogy teljesítsen, várd el hogy férfi legyen. Van egy olyan sejtésem hogy ezzel a lenézema nőket viselkedéssel magukat is lenézik, és jó hatással van rájuk ha nem azt adod nekik egyből amit akarnak. Talán rájönnek hogy képesek többre egy dugásnál, nemtudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!