Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nézi le sok fiú ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi le sok fiú ennyire a lányokat? Miért mondják nagyon sokan, hogy nem kell barátnő nekik, csak egyéjszakásokra hajtanak?

Figyelt kérdés
Itt is többször olvastam... egyesek szerint a csajok csak arra valók, hogy jól megdugják őket, aztán ennyi. :S Mivel szolgáltunk rá erre? Én is sok fiúval találkoztam már, aki azért közeledett felém csak, hogy lefektessen. Nem is ismertek, mégis egyszerre vmi könnyűvérű kis p*csának néztek. Járok bulizni, van, hogy be is rúgok, néha cigizek is... sőt flörtölni, kavargatni is szeretek, mikor nincs barátom... ettől már nem lehetek normális lány? Akkor már meg se kell becsülni? Vagy csak én keresgélek rossz helyen? Mindig találok egy fiút, akivel hasonló az érdeklődési körünk, tök jól elvagyok vele, tényleg összeillenénk... majd kiderül, hogy csak le akar fektetni? Miért kell így kezelni?
2010. jún. 12. 13:53
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nekem pl nem csak arra kellene egy pasi, hogy megdugjon meg fizesse a dolgaim.
2010. jún. 12. 17:22
 32/45 anonim ***** válasza:
31%
"Nekem pl nem csak arra kellene egy pasi, hogy megdugjon meg fizesse a dolgaim." tehát arra is kell, hogy fizesse a dolgaid??! ez azért durva. fizesd csak magadnak a dolgaid.
2010. jún. 12. 17:52
 33/45 anonim ***** válasza:
48%
biztos nem úgy gondolta, a "csak" a dugásra vonatkozott :) :D
2010. jún. 12. 17:55
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

17:52

Én is elhagytam azt a kis apró """nem""" szócskát...de ott van az írásában, fuss neki mégegyszer.

Amúgy igaza van, mert én is szívesen tölteném el az estéimet egy kellemes csajjal, akivel jól elbeszélgetek, nyíltan, őszintén, jól megvagyunk, dugunk is, és jó minden. De sajna nektek tényleg fontosabb az egzisztencia, a kocsi, és a pénz. Amíg ez nincs meg, veszett fejsze nyele.

2010. jún. 12. 18:35
 35/45 anonim ***** válasza:
31%
17:52-es vagyok, a "nem" szót is láttam, viszont azon a lényegen nem változtat, hogy az IS kell neki, hogy fizessék a dolgait.
2010. jún. 12. 18:43
 36/45 anonim ***** válasza:
65%

jó, ez kötekedés, te is tudod. Biztos vagyok abban, hogy ezt nem úgy értette, hogy azon felül még...

Viszont továbbra is változatlan az álláspontom afelől, hogy amíg nincs házam, kocsim, pénzem, addig szar vagyok a nőknél. Meg az összes tizenéves srác, akinek nincs semmije. Nem értek valami sokat...(ti csajok)

2010. jún. 12. 18:48
 37/45 anonim ***** válasza:
65%
igazad lehet... mindegy is, mindjárt megjön a pizzám. ebből is látszik, hogy nem lenne jobb, ha most itt lenne a barátnőm, és hazudnom kéne neki, hogy milyen finomat főzött, mert különben megsértődne...
2010. jún. 12. 18:52
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is tartom a magam igazát : nem p*nákat kell keresni hanem nőket

És az általánosítás is csúnya dolog:)

kikérem magamnak:D Én boldogan jártam be busszal a páromhoz, a szülei lakásába, ő mégis megcsalt...

Innentől kezdve mondhatnám hogy nem létezik monogám pasi:) pedig de, csak kihalófélben. -éppen ahogy a normális nők is.

2010. jún. 12. 19:50
 39/45 A kérdező kommentje:
Én is szívesen jártam az eddigi barátaimhoz, busszal, vonattal vagy kocsival, ha tudtam. Sőt, biciklivel is 2 faluval arrébb. Szóval nem a pénz az első. Ha lenne olyan, aki szeretne és megbecsülne, nem érdekelne a pénze.
2010. jún. 12. 22:38
 40/45 anonim ***** válasza:
48%
menj pizzériába
2010. jún. 13. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!