Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék, ha egyik sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha egyik sem áll velem szóba?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel sokáig kavartunk, de a végén már csak a szex miatt kellettem neki. Aztán bejött a képbe az egyik haverja, vele is kavartunk, de nem volt semmi komoly. Megtudtam, hogy a srác más csajjal lefeküdt közben, erre nagyon csúnyán összevesztünk, szerinte mivel nincs köztünk semmi komoly, így nincs hozzá közöm, kivel mit csinál. Mióta összevesztünk, nem köszön, nem válaszol semmire, pedig még én kértem bocsánatot. Az első srác szintén vmiért visszautasított, azóta ő sem ír. Pedig neki semmi oka rám haragudni. Egyszer az ágyban visszautasítottam, azóta nem nagyon keres. Én döntöttem annak idején kettőjük közül, a második srác kellett, de közben az első is keresett, nem fogta fel. Most meg egyik se...semmit. Én futok mindkettő után, ők meg tesznek rám magasról.

Vajon szóba fognak velem állni valaha is? Összebeszélhettek a hátam mögött? Keressem egyáltalán vmelyiket is, vagy hagyjam mindkettőt? Ha hagyok nekik pár hetet, lehet lenyugszanak, vagy veszett ügy?

2010. jún. 12. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te félreértetted őket, bár a leíráodból úgy tűnik neked is világos hogy csak kavartatok és semmi komoly. Akkor meg mit vársz tőlük, miéret kérsz rajtuk számon bármit is?
2010. jún. 12. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Szépségem : Van még olyan hím nemű egyén az ismerőseid között akikkel még nem bújtál ágyba ?? Ha nem jársz valakivel is NE ismétlem NEEEEEEEEE kérj számon tőle semmit hiszen nincs hozzá közöd. Én is szeretlek :) LIBA
2010. jún. 12. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Szépségem cummantasz kekszért ??????????????

Választhatsz sima háztartási keksz és dulpa csokis pilóta keksz között!!!!!!!

2010. jún. 12. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
A másodikkal nem feküdtem le. Az elsővel pedig normális kapcsolatnak indult, csak ez lett belőle. Nem illettünk össze belsőleg, így maradtunk a szexnél. És szerintem ha kavarok valakivel, akkor is létezik tisztelet és becsület... de nekik úgy tűnik nem.
2010. jún. 12. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen tisztelet? Talán összevert az ágyban vagy mi? Mert ha nem akkor szerintem azzal kavar rajtad kívül akivel akar.
2010. jún. 12. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem annyival megtisztelhetne, hogyha írok neki, visszaír! :(
2010. jún. 12. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!