Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha egyik sem áll velem szóba?
Volt egy srác, akivel sokáig kavartunk, de a végén már csak a szex miatt kellettem neki. Aztán bejött a képbe az egyik haverja, vele is kavartunk, de nem volt semmi komoly. Megtudtam, hogy a srác más csajjal lefeküdt közben, erre nagyon csúnyán összevesztünk, szerinte mivel nincs köztünk semmi komoly, így nincs hozzá közöm, kivel mit csinál. Mióta összevesztünk, nem köszön, nem válaszol semmire, pedig még én kértem bocsánatot. Az első srác szintén vmiért visszautasított, azóta ő sem ír. Pedig neki semmi oka rám haragudni. Egyszer az ágyban visszautasítottam, azóta nem nagyon keres. Én döntöttem annak idején kettőjük közül, a második srác kellett, de közben az első is keresett, nem fogta fel. Most meg egyik se...semmit. Én futok mindkettő után, ők meg tesznek rám magasról.
Vajon szóba fognak velem állni valaha is? Összebeszélhettek a hátam mögött? Keressem egyáltalán vmelyiket is, vagy hagyjam mindkettőt? Ha hagyok nekik pár hetet, lehet lenyugszanak, vagy veszett ügy?
Szépségem cummantasz kekszért ??????????????
Választhatsz sima háztartási keksz és dulpa csokis pilóta keksz között!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!